Artikeln innehåller reklamlänkar

Kalle Moraeus kärleksbesked – efter tunga skilsmässan

Kalle Moraeus är nöjd med livet – trots den tuffa separationen för ett antal år sedan.

För fyra år sedan skiljde sig spelmannen Kalle Moraeus, 54, från sin Anita. I tidningen Året Runt kommenterade Kalle separationen:

– Det sägs att det tar tre år för en sorg att läka ut och det får jag kanske rikta in mig på, sa han då.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men nu verkar livet leka igen för den glade dalmasen. Sommaren har varit hektisk, med flera stora förändringar. I juli hade han två konserter i eget namn på scenen i Dalhalla. I våras var han dessutom en av deltagarna då ”Biggest loser VIP” spelades in. Han äter numera bara LCHF och berättar själv att han har blivit betydligt mycket lättare.

– Det är en jävla skillnad. Jag är mycket gladare och jag är pigg och mer kreativ. Jag mår mycket bättre och det beror på att jag lever ett mer hälsosamt liv nu, berättar Kalle i Aftonbladets pappersupplaga.

Han fortsätter:

– Igår drack jag en öl, men det var bara en öl!

Nu avslöjar han att han fortfarande är singel – men att det inte verkar inte bekymra honom det minsta. Med självförtroende förklara han att han vill lösa kärleken på egen hand – utan hjälp.

– Jag är stenhård singel. Men jag mår så bra på alla fronter. Och jag behöver inga appar och sånt. För man behöver inte Tinder när man är programledare i tv, säger han.

Istället menar Kalle att om det är någon hjälp han skulle behöva – så får han den från tidningarna (däribland Hänt) som flera gånger de senaste åren skrivit om Kalles längtan efter kärlek och närhet.

– Och så har jag ju sån otrolig hjälp av tabloidtidningarna i den här frågan, säger han i intervjun.

LÄS OCKSÅ: Kalle Moraeus oväntade present till kronprinsessan Victoria

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Moraeus om vändningen: ”Otroligt lycklig”

SENASTE NYTT!