LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kalle Moraeus efter den tuffa skilsmässan: "Det är inte lätt att vara ensam"

15 apr, 2015 
AvCharles Thulin
Det var förra året som makarna Moraeus skilde sig. För Kalle är livet tufft. "Jag kan inte se framåt ännu."
Annons

Efter en utdragen och infekterad skilsmässa har livet gått vidare för Anita Moraeus, 49. I början av året blev hon sambo med Fonus-begravningsentreprenören, Fredrik Dusén, 40, som hon enligt Se&Hör träffade på sin pappas begravning 2012 – två år före skilsmässan från Kalle Moraeus, 51.

– Förhållandet har pågått en längre tid. Anita har tagit honom till Orsa och presenterat honom för vännerna och dottern, sa en källa till tidningen i somras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu talar Moraeus ut om den uppslitande skilsmässan.

– Fy fan vad tungt livet har varit, säger han i TV3-serien Parneviks och fortsätter:

– Det är inte lätt att vara ensam för första gången på 22 år. Att tänka på andra finns inte riktigt just nu.

Moraues spelade andrafiolen. Foto: IBL
Moraues spelade andrafiolen. Foto: IBL

Det var förra året som makarna Moraeus skilde sig. De gifte sig 2001 och har dottern Johanna, 18, tillsammans. Kalle Moraeus har sedan uppbrottet i fjol befunnit sig på botten.

Annons

– Jag kan helt enkelt inte se framåt ännu. Det sägs att det tar tre år för en sorg att läka ut och det får jag kanske rikta in mig på, berättar Moraeus i en intervju med Året Runt.

Trots att exfrun Anita gått vidare känner inte Moraeus något behov av att träffa en ny kvinna. Han säger istället att han kan tänka sig att leva ensam resten av sitt liv, trots att det kanske blir tråkigt i längden.

– Det skulle ändå vara hanterbart. Och jag är inte den lättaste att leva med, eftersom jag privat inte alltid är världens gladaste utan kan vara en riktig buttergubbe som gärna vill vara ifred.

Andra läser också:

Annons