Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus ärliga avslöjande om skilsmässan i TV4

29 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Kalle Moraeus om skilsmässan i Biggest Loser VIP.
I Biggest Loser VIP öppnar Kalle Moraeus sig om varför han inte lyckats göra en ordentlig livsförändring tidigare. En av orsakerna är hans skilsmässa, menar han.
Annons

Kalle Moraeus, 55, är en av de kändisar som kämpar för att få en bättre hälsa i årets omgång av Biggest Loser VIP i TV4. Tillsammans med coachen Mikael Hollsten svettas deltagarna Gunilla PerssonPekka Lindmark, Magnus Schönberg, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius, Alexandra Louthander och Carl Jan Granqvist på gymmet.

Kalle Moraeus har tidigare berättat om sitt stora viktras och den hjälp han fått av Biggest Loser VIP som han kallar för “en kickstart”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men allt handlar inte om kilon i Biggest Loser VIP. I måndagens avsnitt berättar Kalle Moraeus att det inte är första gången han försöker komma i form – men att han tidigare misslyckats. Coachen Mikael Hollsten frågar ut Kalle Moraeus vad det är som brukar ställa till det för honom som gör att han ger upp försöken att gå ner.

– På det riktigt djupa stadiet är det sorg, säger Kalle Moraeus i Biggest Loser VIP.

Annons

Han fortsätter:

– Det som hände för fyra år sedan, det har ju alla läst om i tidningarna. En personlig tragedi naturligtvis, en skilsmässa. Det är just förändringen som är konstig. Jag upplevt mig själv som att jag simmar uppåt och håller näsan ovanför vattenytan och då är inte bantning och kost något som står högst på agendan, säger Kalle Moraeus.

Kalle Moraeus berättar också för Mikael Hollsten att det är många saker i hans liv som oroar honom och ställer sig i vägen för annat.

– Det är en miljon grejer hela tiden. Pengar, mina tv-uppdrag tar slut, den ekonomiska situationen, jobbsituationen. Jag har ansvar över tio pers som ska arbeta. Det ligger en djup baston och mullrar i mitt liv, säger Kalle Moraeus.

Den här gången är dock Kalle beredd på att lägga all energi på att ta reda på varför han inte lyckas med viktnedgången.

– Jag kommer att söka all hjälp jag kan få, faktiskt, för att försöka bena ut varför jag inte kan bibehålla en sån här period något länge. Sedan också, jag måste tuffa till mig lite och tänka lite mer på mig själv så jag slipper den här stressen, säger han.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Stella, TV4

Annons