LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kajsa Bergqvist bekräftar: Josefin är min nya kärlek

20 nov, 2019 
AvCharles Thulin
Kajsa Bergqvist bekräftar: Josefin Holmqvist är min nya kärlek
Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har setts ihop ett tag. Nu bekräftar Kajsa att de två är ett par.
– Det går bra, säger Kajsa Bergqvist i en intervju med Aftonbladet.
Annons
Ernst Kirchsteiger gästar SkavlanBrand logo
Ernst Kirchsteiger gästar Skavlan

Kajsa Bergqvist, 43, hoppar högt av glädje – hon har hittat kärleken på nytt! Friidrottsstjärnans nya kärlek heter Josefin Holmqvist, 32. De två har tidigare synts på event ihop men inte velat prata om sin relation.

Och först nu bekräftar Kajsa Bergqvist att hon och Josefin Holmqvist är ett par.

– Det kan man säga, det går bra, säger Kajsa Bergqvist till Aftonbladet i samband med Zelmerlöw & Björkman Foundations välgörenhets-middag på Hamburger Börs.

Har flyttat ihop

Inte nog med att de är ett par. Josefin Holmqvist är numera skriven på Kajsas adress i Stockholms innerstad. Hur länge de varit sambo är oklart. Josefin Holmqvist jobbar som barchef på en Stureplanskrog men det är oklart om hon och Kajsa träffades i Stockholms uteliv.

Kajsa Bergqvist har tidigare gift med Hanna Hanve, 29, som hon träffade på en nattklubb. De två gick skilda vägar 2018 efter två års äktenskap. Innan Kajsa Bergqvist kom ut som bisexuell var hon gift med regissören Måns Herngren, 54.

– Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här, sa Kajsa Bergqvist då.

FOTO: TT

Annons