Justinas ilska efter Omaydas jobb som mullvad i Bachelor

Bachelor-Justina & Omayda

I slutet av första avsnittet av Bachelor avslöjar Omayda Tirlea att hon är där som mullvad.
Nu berättar Justina om ilskan efter det stora avslöjandet.
– Jag tyckte det var ett pissigt beteende och jag aldrig skulle göra så, säger hon till Hänt.

Årets säsong av dejtingprogrammet Bachelor är äntligen igång och redan efter första avsnittet har det hänt mycket. Till skillnad från tidigare år fanns det nämligen en mullvad bland tjejerna vars uppgift var att leta fram relevant information till en av årets Bachelor Sebastian Martinsson. Mullvaden var ingen annan än Omayda Tirlea och då hon är nära vän till Sebastian var hon helt enkelt på plats för att ge sin åsikt kring vem hon tyckte skulle passa honom.

– Jag tyckte det var riktigt kul. En liten extra krydda i programmet, verkligen rolig situation. Och att ingen hade någon aning om det, alla var så förvånande, säger Sebastian till Hänt om sin väns roll i programmet.

Men det var långt ifrån alla som tyckte det var lika roligt som Sebastian. Nu berättar deltagaren Justina om ilskan efter avslöjandet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Omayda om att vara mullvad

Omayda bodde med tjejerna även innan de gick in i huset och hann därför komma nära flera utav dem, och i Tjejerna avslöjar allt får man se när hon berättar att det är jobbigt för henne.

– Det har varit så svårt för mig att separera mitt genuina intresse för tjejerna och mitt faktiska jobb som jag gör här. Fuck vad svårt det här är, säger hon då.

KÄNDISFAMILJ Därför känner du igen Lana i Idol

Justinas ilska efter Omaydas avslöjande

Men i slutet av första avsnittet avslöjar Omayda att hon är mullvad och reaktionerna bland tjejerna är blandade. Men en som kände sig riktigt besviken efter avslöjandet var Justina. I Tjejerna avslöjar allt berättar hon.

– Visst att man kan ha vänner så som hon har Sebastian men samtidigt så tycker jag att man kan ha lite respekt för vissa saker som man ska lämna åt människan själv att berätta, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag är ju den enda här som har en dotter och hon vet ju ingenting hur den situationen har varit för mig. Ingen vet det. Hon sa ju det till Sebastian utan att jag hann ta upp det och det är ju ingenting som jag hade tänkt hålla ifrån honom men det är ju en sak som man inte vill att någon annan ska berätta åt en.

I en intervju med Hänt utvecklar hon även sina tankar.

– Jag tycker allmänt bara det är konstigt. Jag menar, jag har många bästa kompisar men jag skulle aldrig kunna välja en partner till dem. Hur ska jag veta? Precis som att mina kompisar kanske inte har tyckt att killar jag har träffat tidigare har passat mig så bra. Man kan inte välja någon till någon annan, säger hon innan hon berättar om de har pratat efter det:

– Jag var ju sur och sa exakt vad jag kände och att jag tyckte det var ett pissigt beteende och att jag aldrig skulle göra så.

Omayda om uppdraget som mullvad

Trots att reaktionerna från tjejerna var delade, verkar det som att Omayda är stolt över att ha fått hjälpa sin vän under äventyret.

I ett meddelande till Hänt berättar hon om sina känslor inför att ha varit en del av Bachelor 2021.

– Det kändes underbart att få hjälpa min vän att hitta kärleken. Sebastian är en person jag står väldigt nära och jag är så glad att jag fick stötta honom i början av hans resa, säger Omayda.

LÄS OCKSÅ: Matilda Borgström om relationen med Bachelor-Simon – så träffades de

LÄS OCKSÅ: Hugo Gustafsson om starka vänskapen med Keyyo efter Let's dance 2021

SENASTE NYTT!