Justin Biebers pojkrum till försäljning – och priset är lika orimligt som du kan tänka dig

Justin Bieber har en vana att väcka ramaskri – både positivt och negativt – vad han än företar sig. Nu säljs hans pojkrum och samma sak händer igen.

Vill du bo som en popstjärna? Nu har du chansen.

Justin Bieber spenderade större delen av sin bardom i sina morföräldrars hus i Stratford, Ontario och det är det huset som nu ligger ute till försäljning, skriver TMZ.

TMZ har publicerat bilder från pojkrummet som är tapetserat med Justins favoritlag Toronto Maple Leafs färger. Faksimil: TMZ

Justin Bieber bor förstås inte kvar men har köparen tur kanske det finns en svag doft kvar av honom. Foto: Stella Pictures

Huset marknadsförs som “Justin’s former crib” och tanken på att få krypa ner i Justins gamla säng borde få många tonårshjärtan att bulta lite hårdare. Dock så finns det ett problem – mormor och morfar ser sin chans att tjäna en hacka på affären.

Huset är, i jämförelse med övriga hus i trakten, en smula dyrt. 279.000 dollar, eller drygt 2.060.000 svenska kronor, får man hosta upp för att landa superstjärnans barndomshem där hans rum ska vara inrett precis som det var under tiden han bodde där.

SENASTE NYTT!