LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zlatan fick Guldbollen för nionde gången – talet rörde publiken till tårar

10 nov, 2014 
AvAnna Shimoda
Zlatans tal, efter att ha vunnit "Guldbollen" för nionde gången, rörde publiken till tårar. "Men det finns ett liv utanför det här."
Annons

Zlatan Ibrahimovic, 33, kammade hem “Guldbollen” på “Fotbollsgalan” – för nionde gången. Fotbollslegendaren höll ett känslomässigt tal som rörde publiken och kärleken Helena Seger, 43, till tårar och stående ovationer. Han hyllade bortgågngna Klas Ingesson och Pontus Segerström, och även sin bror som förlorade kampen mot cancern tidigare i år.

“Vad säger man efter nio gånger? Det finns inte mycket att säga. Guldbollarna talar för sig själva. Jag lever fortfarande pojkdrömmen. Det här är något bevis på att man har gjort något bra. Det är ändå i skuggan av Klas och Pontus. Jag hade en bror som gick bort i en liknande sjukdom. Må dem vila i frid. Det finns ett liv utanför det här.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Zlatan vann "Guldbollen" för nionde gången. Foto: TT
Zlatan vann “Guldbollen” för nionde gången. Foto: TT
Annons