Julia Sundquists stöd till Samir Badran

Samir Badran börjar plugga till mäklare.

2018 blev Samir Badran utmattad och satte sina åtaganden som artist på paus.
Nu berättar han om sin stora förändring – att börja plugga till mäklare.
”Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!” skriver han.

Samir Badran, 30, syntes i tv första gången 2013 då har var en av deltagarna i Paradise hotel. Årets efter dök han också upp i dokusåpan, då bara i en vecka.

Han har under åren därefter synts i flera andra tv-program, men är framför allt känd som en del av popduon Viktor & Samir med Viktor Frisk, 25. De släppte sin debutsingel Success i maj 2014 – en låt som faktiskt blev något av en succé.

2015 tävlade Samir & Viktor i Melodifestivalen med låten Groupie och tog sig till final via andra chansen. Året därpå tävlade de med låten Bada nakna som hamnade på plats 12 i finalen – men blev etta på Digilistan i februari 2016.

Samir och Viktor på scen

FOTO: Peter Wixtröm/TT

Under sin tid i Samir & Viktor fick de en stor fanskara och under sommaren 2018 gav de sig ut på en intensiv turné. Under fyra månader gjorde de 50 konserter över hela Sverige.

FOTO: Mattias Hansson/TT

Det hårda arbetet tog så småningom ut sin rätt. I slutet av 2018 berättade Samir Badran att han blivit utmattad.

“Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Han bokade av alla inplanerade jobb för att vila upp sig.

Nya planer för Samir

Under tiden därefter har Samir Badran gjort några jobb som artist. Bland annat som Pär Lernströms sidekick i tv-programmet Talang och några shower med Viktor Frisk.

Men nu berättar Samir Badran att han gjort en helomvändning. Efter de tuffa åren har han nu börjat plugga för att bli mäklare.

”Första dagen på mäklarutbildningen. Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter. Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!” skriver Samir Badran på Instagram och lägger till:

Tack till Adam som gjorde det här möjligt. Stor förebild.

Det är många som stöttar Samir bland kommentarerna, både vänner och följare.

Där finns förstås även en kommentar från fästmön Julia Sundquist,

Världens stoltaste flickvän”, skriver hon.

FOTO: Peter Wixtröm/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt