Julia Sundquists ord om kärleksresan med Samir Badran

Samir Badran och Julia Sundquist

Julia Sundquist och Samir Badran blev tillsammans i somras.
Nu har paret valt att resa till Thailand ihop – något flickvännen avslöjar genom ett inlägg på Instagram.

I början av året berättade Samir Badran, 29, att han och Sigrid Bernson, 30, valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades under inspelningen av Let’s dance 2017 men efter två år som pojk- och flickvän tog kärlekssagan slut.

Tidigare i veckan avslöjade Sigrid att hon hittat kärleken på nytt i artisten Robin Bengtsson, 29. Sigrid och Robin var danspartners i årets säsong av Let’s dance.

Även Samir Badran har gått vidare efter uppbrottet från Sigrid. I somras bekräftade han att Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22, är hans nya flickvän. Sedan dess har paret pratat ofta och öppet om sin kärlek till varandra. Samir har till och med berättat att Julia skulle kunna vara kvinnan han gifter sig med i framtiden.

– Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, sa han till Nöjesbladet tidigare i år.

Julia Sundquists ord om relationen

Julia Sundquists Instagram-konto är fullt av kärleksfulla bilder på paret. För två veckor sedan publicerade hon ett inlägg med texten:

”Min soulmate for life”, vilket kan översättas till ”Min själsfrände för evigt”.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna älskar att se bilder på Julia och Samir.

”Ni är så gulliga tillsammans”, skriver en person.

”Man är kär i er två”, skriver en annan.

Samir Badran och Julias kärleksresa

Nu har Julia Sundquist återigen delat med sig av en bild på pojkvännen. Denna är tagen på ett hotellrum i Bangkok, Thailand, och Samir ser rejält nöjd ut där han sitter på sängkanten med mat och vin på ett bord framför sig.

”Äntligen där jag hör hemma. Med dig”, skriver Julia intill bilden.

Samir Badran, som har varit väldigt inaktiv i sociala medier de senaste månaderna, har ännu inte kommenterat bilden. Istället väller kärleken in från följarna.

”Fina ni. Njut”, hälsar en person i kommentarsfältet.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram