TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Sundquists nya kärleksavslöjande med Samir Badran

17 dec, 2019 
Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran och Julia Sundquist har varit ett par sedan sedan juli i år.
Flickvännen har tidigare varit mycket öppen om sina känslor för artisten.
Nu avslöjar Julia ännu en gång vad hon känner för Samir.
Annons

Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Det var i januari i år som kärlekssagan mellan Samir Badran, 29, och dansaren Sigrid Bernson, 30, som träffades under succéprogrammet Let’s dance 2017, tog slut.

Efter det använde Samir dejtingappen Tinder en hel del. Och i somras bekräftade artisten att han gått in i en relation med Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och vid flera tillfällen berättat om kärleken till varandra.

Samir har tidigare sagt att Julia till och med skulle kunna vara kvinnan han gifter sig med i framtiden.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, sa Samir Badran till Nöjesbladet tidigare i år.

Julia Sundquists tidigare kärleksord till Samir

Ja, att Samir och flickvännen är väldigt kära i varandra råder det ingen tvekan om. Julia Sundquist har tidighare varit väldigt öppen med sina känslor för artisten.

Annons

Det var för bara en vecka sedan som Julia Sundquist visade upp sin kärlek för Samir på Instagram. Intill en pussbild tagen under Idolfinalen i Globen på henne och Samir skrev hon bildtexten: “Min soulmate for life” följt av ett hjärta med en pil igenom, vilket kan översättas till ”Min själsfrände för evigt”.

Det inlägget fick en hel del kommentarer från fans som var glada för parets skull.

“Ni är så gulliga båda två”, skriver en. “Mysiga ni är som är ute och härjar”, fyller en annan i. “Finns det ett snyggare par tror ej”, skriver en tredje.

Nya orden om relationen med Samir Badran

Och nu har det blivit dags återigen för en kärleksförklaring, även denna gång från Julia.

På sin story på Instagram har hon lagt upp en bild där paret myser tillsammans. Julia blir omhållen av Samir på en restaurang och texten till bilden lyder: ”The most fantastic person on this” och sedan följt av en jordglob-emoji, vilket kan översättas till ”Den mest fantastiska personen på denna planet”.

Julia Sundquist och Samir Badran

FOTO: Instagram, Mattias Hansson/TT

Annons