Julia Sundquists kryptiska besked om Samir Badran

Julia Sundquist och Samir Badran

Julia Sundquist ger nu några kryptiska ord om sin pojkvän Samir Badran på Instagram.
”Så taggad”, skriver hon.
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag
Slå på ljud

I somras bekräftade artisten Samir Badran, 29, att han befinner sig i ett förhållande med Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och de har vid flera tillfällen berättat öppet om kärleken till varandra både i pressen och på sina egna plattformar.

Julia Sundquist har vid flera tillfällen visat sin kärlek till Samir öppet på sin Instagram. I november la hon upp en pussbild på dem två och i bildtexten skrev hon:

”Min soulmate for life”, vilket kan översättas till ”Min själsfrände för evigt”.

Även Samir Badran har på sin Instagram avslöjat hur underbart han tycker att förhållandet är.

”Aldrig varit lyckligare, hon ger mig allt och låter mig vara free”, har artisten skrivit.

Julias ord om pojkvännens framträdande

I början av december besökte Julia Sundquist och Samir Badran Idol-finalen och nu verkar det vara dags för att närvara vid ett annat  tv-program tillsammans. Julia ska nämligen sitta i publiken under fredagens Talang – där Samir förutom att programleda ska göra något slags framträdande enligt henne.

”Är så taggad på att se min snygging Samir Badran göra sin grej imorgon på Talang, live. Någon mer som ska dit?”, skriver hon på en story på Instagram.

Samir Badran har tidigare haft ett förhållande med Let’s dance-profilen och artisten Sigrid Bernson, 31. Det före detta paret träffades när Samir medverkade i TV4:s Let’s dance och förhållandet höll i två år innan de valde att gå skilda vägar i början av året. Sigrid har nu hittat kärleken på nytt i artisten Robin Bengtsson, 30, som hon dansade med i samma program under våren 2019.

I en intervju med P4 Extra berättar Robin Bengtsson att paret hela tiden försökt hålla förhållandet hemligt.

– På något sätt ville vi bara ha den här första tiden själva och bara njuta av att vara kära utan att alla tittade på, säger han i programmet.

FOTO: TT/Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN