TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Julia Sundquists nya ord om kärlekslyckan med Samir Badran

07 okt, 2019 
Julia Sundquist och Samir Badran
Julia Sundquist och Samir Badran blev ett par för strax över två månader sedan.
Nu avslöjar Julia fler detaljer om relationen med artisten.
– Är så lyckligt lottat, skriver hon på Instagram.
Annons
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinstenBrand logo
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten

Det var i början av sommaren som ett romansrykte började cirkulera kring artisten Samir Badran, 29. Detta efter att han la upp en bild på Instagram tillsammans med Julia Sundquist, 22. Följarna började spekulera vilt i kommentarsfältet men Samir valde att undvika frågor om sin civilstatus.

I slutet av juli bekräftade Samir Badran att han och Julia Sundquist är tillsammans. I ett sms berättade Julia sedan om sina känslor för artisten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det känns så bra och jag är väldigt kär i honom”, skrev hon i ett meddelande till Expressen.

Sedan dess har Julia och Samir flitigt delar med sig av bilder på varandra i sina sociala medier-kanaler. För ett par månader sedan valde Samir Badran att ge sin flickvän en kärleksförklaring i form av en låt. Låten heter Kemi och den före detta Paradise hotel-profilen har gjort den tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 24.

I samband med låtsläppet berättade han om sina känslor för Julia Sundquist.

Annons

– Vi började hänga i sommar som polare, men sen märkte jag att vi hade kemi. Det började lite öppet, där vi fick göra vad vi ville, men sen blev vi tillsammans. Vi trivs fett bra, så det är nice, sa han till Aftonbladet.

Julia Sundquist avslöjar när hon och Samir Badran blev ett par

Under en frågestund på Instagram avslöjar Julia Sundquist nu fler detaljer om relationen med Samir Badran. Hon delger bland annat att hon och Samir träffades under en utekväll i Stockholm samt att de blev ett par den 30 juli.

När en följare undrar hur lång tid det tog för Samir och Julia att bli tillsammans efter att de träffats för första gången svarar hon med ett videoklipp från den 20 maj tillsammans med texten:

”Första gången vi träffades så ungefär 2 månader efter blev vi tillsammans, det gick ganska snabbt för oss men är man kär så är man”, skriver Julia Sundquist.

Att Julia är väldigt kär i Samir Badran råder det ingen tvekan om, något som framkommer i ännu en bild på hennes Instagram story.

”Är så lyckligt lottat som träffat honom”, skriver hon intill en bild på sig själv och pojkvännen.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons