Julia Sundquists avslöjande om bröllopet med Samir Badran

Julia och Samir Badran

Samir Badran och Julia Sundquist har varit förlovade i fem månader.
Nu berättar fästmön hur paret tänker kring det stundande bröllopet.
– Vill inte bara göra det, skriver hon.

För ett år sedan började artisten Samir Badran, 30, lägga upp en hel del bilder ihop med Julia Sundquist, 23. Efter att ha träffats en tid blev de tillsammans och Samir kände direkt att det var någonting speciellt mellan dem.

– Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, sa han till Nöjesbladet i höstas.

Tidigare i år bestämde sig Samir och Julia för att flytta ifrån Stockholm och istället bosätta sig i deras hemstad Linköping. Strax därefter avslöjade artisten att han har bestämt sig för att göra ett karriärbyte och numera pluggar han för att bli mäklare.

Samir och Julias offentliga förlovning

I februari tog Samir Badran och Julia Sundquist ett annat stort steg i relationen. Inför en miljonpublik gick Samir ner på knä och friade till flickvännen, som svarade ”ja” på den stora frågan.

Frieriet direktsändes i semifinalen av TV4:s Talang och Julia har tidigare berättat att hon brukar titta på klippet för att se sina vänners reaktion när Samir överraskade henne.

”Kan sitta och kolla på mitt och Samirs frieri om och om igen bara för att se deras reaktion”, skrev hon på Instagram story nyligen.

Parets första ord om bröllopet

Men trots att Julia och Samir numera är förlovade verkar de inte ha några planer på att gifta sig inom den närmsta framtiden. För Aftonbladet har artisten berättat att ingen av dem känner någon stress inför att bli äkta makar.

– Vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet, sa han till tidningen tidigare i juli.

Eftersom Samir och Julia har kommit överens om att de vill ha en stor fest måste de avvakta tills man tillåts arrangera större sammankomster igen.

– Man vill ju bjuda alla sina vänner på ett bröllop, så vi får se hur vi gör i framtiden.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Julia Sundquist om bröllopsplanerna

På sin Instagram story väljer Julia återigen att berätta om sina tankar kring det stundande bröllopet med Samir Badran.

”När ska du och Samir ha bröllopet?”, undrar en följare, varpå Julia Sundquist svarar:

”Vi siktar på om ett par år (2022). Men vi får se nästa år hur vi ligger till i planeringen osv. Vill inte bara göra det, vill verkligen kunna lägga tid och pengar på att ha ett stort och roligt bröllop”.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT