Julia Sundquist om verkliga relationen med Samir Badran

Julia Sundquist om verkliga relationen med Samir Badran – 3 månader efter förlovningen

Samir Badran gick ner på knä och friade till sin stora kärlek Julia Sundquist i direktsändningen av Talang i slutet av februari. Så sina sociala kanaler delar paret ofta med sig av sin relation – och nu får vi se något vi inte sett tidigare.

Det var i somras som Samir Badran, 29, avslöjade att Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22, är hans nya flickvän. Sedan dess har paret flitigt delat med sig av sin kärlek till varandra i sina sociala medier. I en intervju med Nöjesbladet avslöjade Samir att Julia skulle kunna vara kvinnan han gifter sig med i framtiden.

– Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, sa han till tidningen då.

Men det dröjde ändå inte lång tid innan Samir gick ner på knä och frågade sin stora kärlek om hon ville gifta sig med honom.

I början av året såg vi Samir som en av programledarna i Talang, och under ett av programmen fanns Julia på plats i publiken för att stötta sin pojkvän. Men vad hon inte visste då var att kvällen skulle sluta i något helt annat än vad hon själv tänkt dig.

Mitt under direktsändningen gick Samir Badran ner på knä, sträckte fram en ask med en ring i – och friade till Julia Sundquist. Svaret blev såklart ”ja”.

– Jag fattar inte. Ska jag gifta mig med den här killen?, sa Julia Sundquist efter förlovningen.

Avslöjandet om relationen

När Julia och Samir var ute och åt på restaurang nyligen delade de med sig av kärleksfulla bilder där Julia sitter i Samirs knä och pussar på honom. I inlägget skriver hon:

Går inte en sekund utan att man vill pussa på denna fantastiska människa..”.

Bland kommentarerna möter paret många fina och varma hejarop.

Men på sin Instagram story visar Julia nu upp hur den verkliga situationen med Samir ser ut, bakom kulisserna av den kärleksfulla fotograferingen.

Men nog kan man inte lyckas med varenda bild, eller hur!

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt