Julia Sundquist hån mot Samir Badran efter förlovningen

Samir Badran och Julia Sundquist

Samir Badran och Julia Sundquist har länge delat med sig av sin fantastiska kärlek till varandra på sociala medier.
Deras nästa steg i förhållandet tog de under livesändning av Talang för några veckor sedan då Samir friade till Julia.
Julia svarade "ja" och kärlekssagan fortsatte i samma spår.
Men nu, efter den fina tiden, så hånar Julia sin fästman Samir helt öppet på Instagram.

Under sommaren 2019 om avslöjandet om att artisten Samir Badran, 29, hade en ny flickvän. Den lyckliga visade sig vara Julia Sundquist, 22, från Linköping och sedan dess har kärleksparet flitigt delat med sig av sina fina stunder tillsammans på sociala medier.

Samirs frieri i Talang

Samir har tidigare uttryckt sig att Julia är tjejen som han skulle kunna tänka sig att gifta sig med i framtiden. Och lika sant som det var sagt, i direktsändning av Talang 2020, där Samir jobbar som sidekick till programledaren Pär Lernström, gick artisten ned på knä och friade till sin älskling som satt i publiken.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han i programmet till Julia.

I början av året berättade även paret för sina följare att de flyttat ihop. Samir tog sitt pick och pack och flyttade från Stockholm till Linköping, då han konstaterat att huvudstaden helt enkelt inte var något för honom.

Ja, att kärleken spirat på för paret har nog inte undgått många. Men frågan är, kan allt vara så himla bra jämt? Något som slår säkert nu är att turturduvorna kan ha en lite roligare jargong dem emellan.

Julias öppna hån mot Samir

Under onsdagen delade Samir nämligen en video på sig själv när han skulle göra tecken med händerna efter emojis. Detta är ett nytt Instagram-filter som många använder sig av som tidsfördriv. Även Samir gav detta ett försök och tyckte väl att det kanske inte var så lätt som det kunde se ut.

Men storyn åkte ut på Instagram, dock inte först på Samirs egna, utan på Julia Sundquists konto.

“Fyfan va dålig”, skriver hon följt av en emoji som skrattar så mycket att den gråter, och passade även på att tagga Samir i inlägget.

Samir Badran Instagram

FOTO: Instagram

Dock verkar Samir Badran inte ta hånet på allt för stort allvar, då han en stund senare repostade videon som Julia delat på honom.

Slutet gott, allting gott!

FOTO: Instagram, Mattias Hansson/TT

Senaste nytt