TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Julia Roberts svåra sjukdom – trodde hon skulle dö

13 aug, 2017 
Ända sedan Julia Roberts spelade Vivian i "Pretty woman" har hennes karriär gå spikrakt uppåt. Men efter att inspelningarna av filmen var klara, var det inte självklart att det skulle fortsätta på samma positiva spår för stjärnan. Hon drabbades nämligen av hjärnhinneinflammation.
Annons

Skådespelaren Julia Roberts, 49, slog igenom med sin roll som Vivian i succéfilmen ”Pretty woman”. Efter det har hon haft en lång och storartad karriär där hon medverkat i en hel drös med filmer. Men att karriären skulle få ett sånt uppsving var först inte så självklart som det senare kom att bli. I tv-programmet ”The Kitty Kelley Files: Julia Roberts” berättar programledaren Kitty Kelly och “Daily news”-reportern George Rush att Julias karriär var nära på att ta slut precis efter inspelningarna av “Pretty woman” på grund av sjukdom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Julia hade känt sig trött och hängig under en längre period, och efter att hon tjatats iväg till läkare av dåvarande pojkvännen visade det sig att hon hade drabbats av hjärnhinneinflammation.

– Hon blev liggande på sjukhus under ett tag. Människor runt omkring henne trodde att det här var slutet på hennes karriär. Julia trodde själv att hon skulle dö, hon ville inte dö men hon behövde acceptera att hon kanske var döende, säger Kitty.

Julia blev tvungen att läggas in på sjukhus för vård, och efter en längre tid av intensiv vård blev hon frisk. Ur allt ont kommer oftast något gott, efter sjukdomen ser hon på livet med nya ögon.

– Hon såg hur skört livet är, efter det ville hon leva livet fullt ut och inte ångra saker, säger Kitty under programmet.

Foto: IBL

Annons