Julia och Samirs stora livsbeslut: ”Kan inte fatta”

Samir Badran

Samir Badran och hans flickvän Julia håller just nu på att flytta till sitt första gemensamma boende.
Nu berättar Julia om känslorna för pojkvännen och deras stora steg i relationen.

Det var i somras som Samir Badran, 29, för första gången bekräftade att han och Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22, är ett par. Sedan dess har paret visat sin kärlek offentligt på sociala medier och i uttalanden till press.

Paret, som har varit tillsammans inte varit tillsammans ett år, träffades för första gången när de var ute på en nattklubb i Stockholm. Det dröjde sedan bara två månader innan de gick ut offentligt med sin romans.

”Det gick snabbt för oss men är man kär så är man”, skrev Julia på Instagram då.

I julas visade paret upp sin kärlek återigen då de var i Thailand tillsammans. Bland kärleksbilderna hintade Julia om att hon och artisten planerade att flytta ihop då hon la upp en hemlighetsfull bild på Instagram. ”Snart”, skrev hon framför en pil med en sverigeflagga, två nycklar och en katt.

När Hänt frågade om de skulle flytta ihop svarade hon glatt:

”Det stämmer! Vi har fullt upp med flytt just nu”.

Paret var då exalterade över steget i relationen.

”Det är superkul”, skrev Julia i ett meddelande till Hänt.

Julias nya ord om flytten

Nu yttrar sig Julia. återigen om relationen och flytten – denna gång på Instagram. Till en bild på Samir och deras nya lägenhet skriver hon:

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skriver hon.

Men trots de starka känslorna har kärleksparet ingen lång relation bakom sig. I början av förra året meddelade Samir Badran och ex-flickvännen Sigrid Bernson, 31, att de hade gått skilda vägar. Paret träffade varandra under inspelningarna av Let’s Dance och var tillsammans i två år innan uppbrottet.

 FOTO: Stina Stjernkvist / TT/ Instagram