Julia Markhams svar efter följarnas ord om kroppsförändringen

Julia Markham om rumplyftet

Ex on the beach-profilen Julia Markham reste till Turkiet i maj för att genomgå ett rumplyft. Efter detta har Julias följare haft en hel del åsikter – nu besvarar hon ett par av kommentarerna.

Julia Markham, 23, har varit med i Ex on the beach två gånger. Efter sin första medverkan blev hon tillsammans med Robin Johansson, 25, som också var med i programmet. Förhållandet tog slut för ett år sedan och därefter bestämde sig Julia alltså för att vara med i dokusåpan ännu en gång.

Under sin andra vistelse i lyxvillan slog det gnistor mellan Julia Markham och Niklas Åkerlund, 25. Paret är än idag tillsammans och delar ofta med sig av sin kärlek till varandra i sociala medier.

https://www.instagram.com/p/B0Q9ExYHCQC/

I våras bestämde sig dokusåpa-profilen för att genomgå en så kallad Brazilian butt lift, BBL, vilket är ett skönhetsingrepp där man förstorar eller förändrar rumpans form med hjälp av sitt eget kroppsfett. Operationen utfördes i Turkiet och vistelsen har förevigats i ett avsnitt av Dplays Ex and the city, där tittarna kan följa tidigare Ex on the beach-profiler i deras vardag hemma i Sverige.

– Operationen gick skitbra. Det känns jätteskönt att ha gjort den här skiten och nu behöver jag aldrig göra den operationen igen, sa Julia i programmet.

Följarnas ord efter Julia Markhams rumplyft

Julia Markham har i flera inlägg på sitt Instagram-konto visat upp resultatet av rumplyftet. Kommentarerna har varit överhängande positiva, men Julia har även fått motta en del kritik.

Nu väljer hon att besvara några av dessa kommentarer på sin Instagram story.

”Tänk att min röv ser ut så utan operation”, har en person skrivit intill en bild på Julia, varpå hon svarar:

”Akta er, vi har en riktig cooling här”.

En annan kommentar lyder:

”Vissa föds med stor röv andra opererar. Det är ingen big deal”.

503 Service Unavailable

Julia Markham svarar då att hon inte endast opererade sig för att få en stor rumpa utan anpassade områden efter sina egna önskemål och sin egen kropp.

”Tur att vi alla är vackra tjejer, med eller utan operation. Med stor eller liten rumpa. Med smal midja eller stor midja”.

Hon tillägger sedan:

”När blev det en jävla tävling om vem som har stor rumpa och inte? Att få stor rumpa var absolut inte mitt mål med min operation ens?”.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram