Julia Markhams oväntade val efter nya skönhetsoperationen

Julia Markham

Ex on the beach-profilen Julia Markham har återigen begett sig till Turkiet för att genomgå en skönhetsoperation.
Denna gång väljer hon dock att låta följarnas frågor vara obesvarade.

Efter två säsonger av Dplays serie Ex on the beach har tittarna kunnat fortsätta att följa den tidigare deltagaren Julia Markhams liv på sociala medier. Reality-profilen har idag över 100 000 följare på sin Instagram och uppdaterar flitigt med vad som händer i hennes liv.

Under förra året begav sig Julia till Turkiet där hon utförde en så kallad Brazilian butt lift, BBL. Skönhetsingreppet innebär att man förstorar eller förändrar rumpans form med hjälp av sitt eget kroppsfett. Efter operationen delade Julia frekvent med sig om uppdateringar gällande hennes mående och operationens resultat.

Julia Markham under rehabiliteringen efter sin första skönhetsoperation i Turkiet. Foto: Youtube

Rädslan för näthat

Nu har Julia bestämt sig för att genomgå ytterligare en skönhetsoperation och befinner sig återigen på kliniken i Turkiet. Vad Julia valt att utföra var dock något hon till en början valde att hålla för sig själv.

På sin Instagram story berättade hon att frågorna strömmar in men att hon inte känner sig helt bekväm i att berätta.

”Angående vad jag har opererat, känner jag mig inte bekväm med att dela med mig av det. Förra veckan opererade en annan influencer näsan här på kliniken och fick väldigt mycket kritik riktad mot sig när hon delade med dig av ingreppet (för de tycker det sprider kropps- och utseendehets)”, skrev hon och fortsatte:

”Så då hamnar ju ni som verkligen är genuint intresserade av mig och mitt välmående i kläm, jag vill gärna vara så öppen som möjligt med er och inte alls känna mig så begränsad på min plattform med er. Men de sista jag behöver nu när jag rehabar är en hatstrom på Instagram.

Den stora frågan

Julia menade att hon var splittrad i om hon faktiskt borde berätta vad hon genomgått eller om det helt enkelt är bättre för henne att lämna följarnas frågor obesvarade. Den stora frågan som realityprofilen ställde sig, var om ämnet kan bemötas olika beroende på hur det tas upp. Något som hon reflekterat över i ytterligare en uppdatering på Instagram story.

”När jag utförde min bbl förra året här på kliniken så riktades inget hat mot videon jag publicerade. Kan det varigt för att jag inte förskönade rehabiliteringen ute klippte ihop råmaterialet till er?”, frågade hon följarna.

503 Service Unavailable

Men efter några dagars betänketid beslutade hon sig trots velandet att berätta vad hon gjort för operation, efter att bemötandet från följarna varit positivt.

Jag känner mig trygg med er bakom ryggen här på Instagram. Därför berättar jag, en bröstförstoring 350cc i ena bröstet och 375cc i andra på grund av olika ursprungsstorlekar”.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Instagram

Senaste nytt