Julia Markhams kärlekslycka med Marc Stenbäck

Julia Markham

Julia Markham har funnit kärleken på nytt – i Paradise hotel-hunken Marc Stenbäck.
– Jag tänkte shit vilken snygg kille, säger hon på sin Instagram story.

Julia Markham, 25, blev ett känt ansikte genom sin medverkan i Dplays realityserie Ex on the beach 2017. 2018 var hon än en gång med i programmet och fann då kärleken i Niklas Åkerlund, 26.

Efter sin medverkan i dokusåpan växte kärleken mellan Niklas och Julia, som snart bestämde sig för att flytta ihop. I närmare ett år var de sambor och 2019 fick tittarna följa dem i realityserien Ex and the city på Dplay.

Uppbrottet från Niklas Åkerlund

Men kärlekssagan fick ett dramatiskt slut. Det ryktades om att Niklas hade varit otrogen, vilket han sedan bekräftade själv på sina sociala medier.

– I början av vårt förhållande var jag väldigt säker i mig själv men med tiden så blev jag mer och mer osäker vilket gjorde att jag fick ett jättestort bekräftelsebehov. Jag jobbar verkligen med det här med min psykolog och vill aldrig någonsin att det händer igen, sa Niklas i en video på Instagram.

Detta gjorde att Niklas Åkerlund och Julia Markham gjorde slut och flyttade isär. Tre dagar senare satt Julia på ett plan till Brasilien för att medverka i årets upplaga av Celebrity Ex On The Beach, som sänds nu på Dplay.

Kärlekslyckan med Marc Stenbäck

Julias beslut att medverka i Celebrity Ex On The Beach visade sig vara ett klokt val, då hon mötte sin nya kärlek i samma veva. Det är på sin Instagram story som Julia nu berättar om hennes nya pojkvän är Marc Stenbäck, vilket Nyheter24 var först att rapportera om.

Marc har tidigare varit med i Paradise hotel och verkar nu vara aktuell för Celebrity Ex On The Beach. Julia berättar dock att Marc Stenbäck och hon inte träffades inne i huset – utan på pressfotograferingen.

– Jag får inte berätta mer än så i risk att spoila – men jag tänkte shit vilken snygg kille, säger Julia Markham på sin Instagram story.

Marc i Ex on the beach.

FOTO: Viafree/Viaplay/Dplay 

Senaste nytt