Julia Markham visar upp resultatet efter skönhetsoperationen

Julia Markham visar resultatet efter operationen

Tidigare i år berättade dokusåpaprofilen Julia Markham att hon skulle genomgå en skönhetsoperation. Nu visar hon upp resultatet från ingreppet.

Ex on the beach-profilen Julia Markham, 23, befinner sig just nu på Cypern tillsammans med kärleken Niklas Åkerlund, 25, som hon träffade under den senaste inspelningen av dokusåpan. Julia har varit tydlig med att hon inte vill säga att de är tillsammans, utan att de dejtar. Men trots att paret inte satt en etikett på relationen är det uppenbart att Julia Markham och Niklas Åkerlund har väldigt starka känslor för varandra.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

”Mina känslor i mig nu säger att jag vill bli gammal med dig och så..”, skrev Julia till en bild på henne och Niklas på Instagram tidigare i år.

503 Service Unavailable

Ex on the beach-profilens ord om ingreppet

Innan paret åkte till Cypern var Julia Markham en sväng till Turkiet där hon lät utföra en så kallad Brazilian butt lift, BBL, vilket är ett skönhetsingrepp där man förstorar eller förändrar stussens form med hjälp av sitt eget kroppsfett.

Efter operationen la hon upp ett inlägg på Instagram där hon berättade att allt hade gått bra men att hon var väldigt sliten.

”Ligger helt död i sjukhussängen efter operationen”, skrev hon.

Dagen därpå kom ännu ett inlägg från sjukhussängen där Julia Markham berättade att läget är stabilt.

– Jag är fortfarande skitsvullen som ni kan se, men idag så skrivas jag ut från sjukhuset och kommer att åka till hotellet istället och klara mig själv. Jag ville bara ge er en liten uppdatering att jag lever och att det är någorlunda bra i alla fall.

Julia Markhams nya kropp efter operationen

Nu har det gått ett par veckor sedan Julia Markham genomgick skönhetsoperationen och under kärleksresan till Cypern väljer Ex on the beach-profilen nu att visa upp resultatet.

”Omfamnar mitt nya jag i bikini”, skriver hon intill en semesterbild på sig själv.

I kommentarsfältet väller komplimangerna in.

”Så jäkla snygg”, skriver en person.

”Säger wow va snygg!! Julia lär mig!”, skriver en annan.

”Så vacker”, skriver en tredje.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

Senaste nytt