Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Markham om sanningen bakom gravidryktet med Niklas Åkerlund

Julia Markham svarar på frågorna om hon väntar barn med Niklas Åkerlund från Ex on the beach.

Julia Markham och Niklas Åkerlund träffades under inspelningarna av vårens säsong av Ex on the beach. Sedan dess har de fortsatt att träffas och kärleken riktigt strålar runt dem. Efter att ha fått mycket frågor kring om de tagit ett till steg i relationen, svarar nu Julia på gravidryktet.
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen
Slå på ljud

Under våren medverkade realityprofilen Julia Markham, 24, i dokusåpan Ex on the beach på Dplay för andra gången.

Efter en tids inspelning av programmet på karibiska paradisön Anguilla började det slå gnistor mellan henne och en av de andra deltagarna, nämligen Niklas Åkerlund, 24, som några tittare kände igen från hans tidigare medverkan i Paradise hotel.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Väl tillbaka hemma i Sverige fortsatte Niklas och Julia att ses och syntes ofta tillsammans på varandras sociala medier. Men de var tydliga med att de inte var tillsammans, utan att de bara dejtade.

Under hela tiden var det uppenbart att profilerna hade starka känslor för varandra då de ständigt gav varandra kärleksförklaringar. Men det dröjde lång tid innan de satte en etikett på relationen.

Nu är båda två aktuella i Dplays nya program vid namn Ex and the city, där tittarna kan följa tidigare Ex on the beach-profiler i deras vardag hemma i Sverige.

I ett avsnitt kunde tittarna bland annat se när radarparet återförenades efter en vecka ifrån varandra – och båda var superlyckliga över att se varandra igen.

– Jag bara kände massor känslor, jag blev så himla varm i kroppen. När jag kollade på honom kände jag bara shit, han är så himla snygg och han är min pojkvän, herregud, sa Julia i programmet.

”Nu måste jag förklara”

Nyligen avslöjade Julia i en video på sin Instagram story att hon fått femtiotal meddelanden från fans som undrar om de tagit ytterligare ett steg i relationen.

– Jag har fått hundratals, nu överdrev jag, femtio kanske, meddelanden om det är så att jag är gravid, säger Julia och fortsätter senare:

– Nu måste jag förklara för er, I am so sorry, I am not.

Trots att hon inte är gravid, avslöjar realityprofilen att hon och kärleken är på väg att ta ännu ett stort steg i relationen på annat sätt.

– Men jag och Nicke, vi har kollat länge efter en hundras som passar oss och nu har vi valt en specifik and you’re going to die! Alltså vi är så, så himla redo för det här. Så vi har börjat kolla in kullar och ja… Så vi kan säga inom en snar framtid i alla fall, avslöjar Julia Markam på Instagram.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN