Julia Markham om relationen till Adinatoor efter Celebrity Ex on the Beach

Julia Markham och Andrijano “Adinatoor” Mijanovic

Julia Markham och Andrijano "Adinatoor" Mijanovic hamnade i luven på varandra under inspelningarna av Celebrity Ex on the Beach.
Men hur ser egentligen relationen mellan dokusåpa-deltagarna ut idag?
– Vi kan ha varandra på avstånd, säger Julia till Hänt.
Slå på ljud

Under våren fick Dplay-tittarna följa fler av reality-Sveriges största profiler i Celebrity Ex on the Beach. Programmet spelades in i Brasilien och det kom att bjudas på allt från kärlek till bråk.

Julia Markhams erkännande om säsongen

Julia Markham, 25, medverkade i år för tredje gången i dokusåpan. Men tillskillnad från tidigare säsonger hade Julia inte lika roligt detta år. Bara dagar innan hon åkte till inspelningen hade hon nämligen brutit upp med ex-pojkvännen Niklas Åkerlund. Den avslutade relationen var svår att släppa under inspelningarna och Julia ville därför åka hem, ganska direkt efter att hon klivit in i programmet. I en intervju med Hänt berättar nu reality-profilen om sina tankar kring säsongen.

– Jag satt i ett hörn och tjurade mest. Men det syns inte så mycket på tv så det är bra, säger Julia.

Hon förklarar att programmet är klipp till hennes fördel, både när det gäller tjurandet men även bråkandet.

– Det är så mycket som händer under den tiden som man är där. Det är få saker som kommer med liksom. Vi hade massa bråk där inne som de har klippt bort, säger Julia och förklarar att hon framstår som en ängel i säsongen.

”Alla skrek på varandra. Det var kaos”

Det finns däremot ett bråk som produktionen behållt i årets säsong. Under en kväll ska nämligen de manliga deltagarna besluta vilken tjej som ska tvingas lämna huset som de bor i. Julia förklarar att det fanns massvis av olika anledningar till att skicka ut henne eftersom vännerna sett hur dåligt hon mådde. Men den motivering som Julia sedan fick motta visade sig inte vara något som hon tyckte var helt okej.

– Jag var inte på bra humör och jag ville därifrån. Så jag skrek upp till killarna “skicka hem mig för jag blir inte ledsen” men sen när de valde att skicka hem mig på det sättet som de gjorde så blev jag väldigt arg och sviken, så då bröt ett jättestort bråk ut. Alla skrek på varandra. Det var kaos, säger hon.

I avsnittet som Julia syftar på fick tittarna främst se en argumentation mellan henne och Andrijano “Adinatoor” Mijanovic – eller Adde som han också kallas.

– Han sa att jag var en översittare, det ordvalet kommer jag ihåg att han sa, förklarar Julia och fortsätter:

– Vi satt och garvade ihop bara två timmar innan. Så jag tänkte att han har byggt upp någon fejk-fasad om att vi är vänner här inne och sen bara pang så kom”du ska åka ut, du är en översittare” i ansiktet på mig.

Verkliga relationen idag

Det visar vara så att Julia och Adde har en del olika åsikter, vilket resulterade i att de hamnade i luven på varandra flertal gånger under inspelningarna. Detta tror Julia var anledningen till att de tillslut blev ett storbråk. Men hur ser relationen egentligen ut mellan de två deltagarna idag?

– Efter programmet så hade vi ju pressfotografering och jag tror att han bara ville glömma vårt lilla tjafs som vi hade där, för han ville ge mig en kram. Det är svårt att vara sur på Adde för han är väldigt lättsam och glad. Så länge vi inte behöver umgås så är det inga bråk, säger Julia.

– Vi är bara inte menade till att vara vänner. Inte bästa vänner iallafall. Vi kan ha varandra på avstånd.

Hänt har varit i kontakt med Andrijano “Adinatoor” Mijanovic som avböjer från att kommentera.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Linus Hallsenius/Dplay

SENASTE NYTT!