LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Markham avslöjar okända romansen med Eric Hagberg

02 sep, 2020 
Eric Hagberg och Julia Markham
Julia Markham har haft flera förhållanden med kända profiler.
Nu avslöjar hon en okänd romans – nämligen med Paradise Hotel-hunken Eric Hagberg.
– Han är jättesnygg, säger Julia i podcasten Sweet but psycho.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Dokusåpa-profilerna Elin “Woodie” Skog och Josephine Qvist medverkade under våren i Celebrity Ex on the Beach. Trots flertal dejtar fann ingen av dem kärleken under inspelningarna men istället hittade de varandra. Duon har nämligen visat sig bli nära vänner och fortsatt att umgås flitigt sedan inspelningarna i Brasilien.

Julias plötsliga uppbrottet med Marc

Idag driver de dessutom den populära podcasten Sweet but psycho tillsammans. I det senaste avsnittet av podden gästas Elin och Josephine av Julia Markham, som även hon medverkade i Celebrity Ex on the Beach. När Julia begav sig till inspelningarna hade hon nyligen gått ur en relation med ex-pojkvännen Niklas Åkerlund som hon träffat under en tidigare säsong av programmet.

Men det dröjde inte allt för länge innan Julia fann kärleken igen. Under pressträffen för den senaste säsongen stötte hon nämligen ihop med deltagaren Marc Stenbäck som även han medverkade i programmet. Kärlek uppstod och paret inledde en distansrelation. När Julia gästar Sweet but psycho avslöjar hon dock att förhållandet har fått ett slut.

Annons

– Det rann ut i sanden vårt förhållande, säger Julia i avsnittet innan hon förklarar att hon nu ska försöka att hålla sig singel ett bra tag framöver.

Julia och Eric Hagbergs okända fling

I samma avsnitt får Julia frågan om vem som är den kändaste hon har haft sex med.

–Jag har inte haft sex med någon som är mer känd än mig. Så mig själv, säger Julia.

Svaret visar sig dock inte vara accepterat av Elin och Josephine som vet att Julia försöker komma undan frågan lätt. Det visar sig snabbt finnas någon som Julia tänker på men hon kan inte riktigt avgöra om han verkligen är känd.

– Det är så pinsamt. Han är ju inte känd? säger Julia.

Josephine och Elin förtydligar att deras definition av känd i frågan alltså är den person som har flest följare på Instagram.

– Ni låg innan Brasilien eller?, frågar Josephine.

– Ja eller precis efter mitt och Niclas break. Precis innan Brasilen så när jag kom till Brasilien sa jag “omg jag har haft sex med den här personen”. För det var en big deal för mig. Så jag var helt säker på att han skulle komma in men han gjorde inte det. Och då var det några tjejer inne i huset som bara omg att hon namedroppar honom men jag känner att om man har sex med mig så ska man få stå för det annars så kommer jag droppa dig i reality-tv. Nej men jag tror inte att han skäms över att ha haft sex med mig , säger Julia och forsätter:

Annons

– Han är jättesnygg och vi är kompisar. Okej, nu säger jag… Eric Hagberg, säger Julia.

Avslöjandet om träffen

Eric som även han är ett välkänt ansikte inom reality-världen har både medverkat i Paradise Hotel och Ex on the Beach. Josephine och Elin kan inte hålla sig från att fråga hur den intima stunden egentligen var.

– Det var som när man har sex första gången, ett one night stand helt enkelt, säger Julia.

– Han ser jättebra ut och världens gulligaste. Han är verkligen så snäll, säger Josephine.

När Hänt når Eric Hagberg berättar han om sina tankar kring kvällen.

”Det var en trevlig kväll i Portugal”, skriver Eric i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Magnus Sandberg/TT

Annons