TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Löfgrens kissattack i Big Brother

16 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Julia Löfgren
Under lördagen samlades flera av Big Brother-husets deltagare i badrummet för en gemensam dusch.
Men då Julia Löfgren plötsligt ställde sig och kissade bland sina nyfunna vänner väckte det starka reaktioner hos programmet tittare.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Big Brother-deltagarna Sami Jakobsson, 25,  Jessica Pamlin, 23, och Daniel Glasman, 37, valde under  lördagen att samlas för en liten pratstund i husets dusch. Men de fick sig en rejäl chock när även Julia Löfgren, 29, från Luleå valde att ansluta till gruppen.

Medan de övriga deltagarna har valt att skyla sina privata delar för kamerorna, spatserar Jessica in i duschen spritt språngande naken. När hon sedan ställer sig och kissar i duschen bland sina nyfunna vänner är hon inte sen med att påpeka det:

– Titta jag kissar!, säger hon och skrattar, något som följa av skratt och ett panikskrik från den nyinkomna deltagaren Jessica.

“Det är värt en applåd”

Men trots att deltagarna efter händelsen tvingas sitta i Julias kiss, verkar inte det oväntade toalettbesöket störa dem speciellt mycket då de väljer att fortsätta sin konversation under duschstrålen.

– Jag älskar att kissa i duschen, säger Julia lyckligt efter att de andra deltagarna lugnat ner sig från den speciella upplevelsen.

Annons

– Ja, det där är värt en applåd asså, säger Jessica och fnissar medan hon klappar händerna.

Och det är inte första gången som Julia är öppen med sina kroppsfunktioner. Bland annat har hon suttit i husets bubbelpool och pratat om sina tarmproblem efter att hon har råkat släppa sig i vattnet bland de andra deltagarna.

– Det luktar pumpa, säger Julia då och skrattar.

Hyllas för duschincidenten

Även fast deltagarna själva snarast verkar uppmuntra Julias fria sätt att hantera sin kropp har händelsen i duschen fått starka reaktioner från TV4:s tittare.

“Äckligt”, skriver en i kanalens kommentarsfält på Instagram medan en annan utvecklar sina känslor kring klippet: “Vidrigt, hur får man ens för sig att göra så? inte så svårt att sätta sig på toan”.

Men det är ju trots allt Big Brother och även fast huset skakats av Isabel Pereiras och Kim Kamals utträde ur huset efter en hatiskt diskussion om judar och Sami Jakobsson erkänt sig ha nazistiska tatueringar på sin kropp, verkar många tittare saknat dramatiken som vanligtvis präglar programmet.

“Så jävla grymt ju, Julia är en favorit och nu börjar det hända grejer. Big Brother har just blivit Big Brother igen”, skriver en av tittarna under inlägget om duschincidenten på Instagram.

Se hela klippet från duschen här: 

Annons