Julia Löfgren om relationen till Daniel Glasman

Big Brother är slut för säsongen sedan länge.
Men relationen mellan deltagarna fortsätter.
Nu avslöjar Julia Löfgren för första gången hur hon egentligen känner för Daniel Glasman.

Det var i början av året som TV4:s Big Brother gjorde comeback med buller och bång. I huset fann snabbt deltagarna Daniel Glasman, 37, och Julia Löfgren, 30, varandra och då Daniel till allas förvånad röstades ut blev reaktionen från vännen stark.

Under månaderna ihop kunde tittarna se hur de två deltagarnas känslor för varandra växte sig allt starkare. Problemet var bara att Daniel strax innan programmet hittat sin drömtjej, som han också dejtade.

– Det finns bara två sätt som man kan gå vidare från det här. Det ena är att släppa det och gå vidare och då menar jag min relation med Julia där inne, att vi får släppa det. Det andra alternativet är att släppa och gå vidare från relationen med den andra tjejen på utsidan. Det kanske inte går att rädda. Det är antingen eller, sa han till Hänt då.

“För tidigt att säga”

Men kärleken dog ut och när Julia fick lämna Big Brother-huset var Daniel inte sen på att ta chansen – och följde med Julia till hennes hem i Jönköping. Men trots att de båda deltagarna båda medgav att de stod varandra väldigt nära ville Daniel inte sätta någon etikett på förhållandet efter att programmet slutat sändas.

– Jag tycker det är för tidigt att säga. Julia är en absolut en tiopoängstjej. Vi gillade varandra från dag två eller tre. Vi har suttit ihop hela vägen. Vi har jättemycket kärlek för varandra, jag tror hon har det för mig. Jag vill inte lägga orden i munnen på någon, hon har varit ute i två dagar. Men vi är jättenära och det kommer vi fortsätta vara, sa Daniel kort efter att Julia fått lämna huset.

Julia Löfgrens ärliga ord

Nu bryter även Julia tystnaden, och berättar hur hon känner för Daniel. Det är i en frågestund på Instagram som hon avslöjar vilken relation de båda deltagarna har till varandra.

– Jag har aldrig sett på Glasman på något annat sätt än som en väldigt god vän. Så är det, säger Julia.