Julia Franzéns ord om vänskapsrelationen med Patrick Ekwall

Julia Franzén har blivit en folkkär profil sedan sen sin medverkan i Expedition Robinson. Nu berättar hon om vänskapsrelationen till journalisten Patrick Ekwall.
– Jag älskar honom, säger Julia till Hänt.

Julia Franzén, 29, blev en välkänd tv-profil genom sin medverkan i årets säsong av TV4:s äventyrsprogram Expedition Robinson. Sedan dess har kärleksryktena kring Julia gått heta och det har framför allt spekulerats en hel del kring henne och Kristove Rueda, 46.

Kristove och Julia kom nära varandra under tv-inspelningarna och många har funderat kring om de kanske kan ha varit mer än vänskap mellan dem båda.

– Jag älskar honom och han älskar mig, och det vet jag. Vi är verkligen supersupertajta och … Jag bara älskar att vara med honom och jag … Det var längesedan jag … Han ger mig så mycket energi och han lär mig så mycket och han är så klok. Jag älskar att vara med honom. Och jag är så glad att han finns, har Julia tidigare sagt till Hänt om sin relation med Kristove.

Julia Franzéns vänskap med Patrick Ekwall

När Hänt nu pratar med Julia finns det en annan man som kommit in i hennes liv. Denna gången är det tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall som hon blivit vän med.

Tillsammans spelar de in ett tv-program där olika svenska profiler delas in i lag för att tävla i bilkörning.

– Jag är inte så jäkla dålig på att köra bil faktiskt. Jag tror att de har satt mig i det här programmet för att jag ska vara sämst, och det är jag inte, säger Julia om den hemliga tv-inspelningen.

Men det allra bästa med det nya projektet verkar vara vänskapen med Patrick.

– Jag älskar verkligen Patrick. Vi har så himla kul tillsammans. Vi har träffats här i Stockholm och övat på att köra gokart och så. Vi kommer jättebra överens.

Hemliga kärleken

Men någon kärlek är det inte mellan henne och Patrick är det inte tal om. Däremot svarar Julia kryptiskt när Hänt frågar henne om det finns någon speciell i hennes liv.

– Det finns en kille som är ett ganska intressant ämne för mig. Han är en väldigt fin kille. Jag var hos ett medium en gång som sa att min framtida man kommer att ha spelat amerikansk fotboll, och det har han gjort.

SENASTE NYTT!