ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén om relationen med Bingo Rimér – ärliga orden: ”Är fejk”

30 aug, 2023 
Simon Lundh
Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimérs nya realityserie har haft premiär.
Nu berättar Julia om parets liv, bakom kulisserna.
– Det är ju fejk, säger Julia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandetBrand logo
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

Julia Franzén, 33, och Bingo Rimér, 48, har varit ett par lite mer än tre år. Sedan dess har paret även förlovat sig. Något som de i maj bekräftade. Då berättade Bingo om hur han hade tänkt med frieriet.

”Jag hade en vision och ett tydligt mål som jag planerade i minsta detalj i nästan två år. Det var en otrolig känsla att äntligen få fria och få höra henne säga JA. Bästa dagen”, skrev Bingo då i ett privat meddelande till Hänt.

Julia Franzéns avslöjande om relationen med Bingo Rimér – bakom kulisserna

Paret har på sina sociala medier varit öppna med vad de gör och går igenom – samt berättar ständigt om vad som händer i deras liv. Där följarna får följa med i både upp- och nedgångarna. Nu kommer vi få veta ännu mer om deras relation och liv. Då realityserien om deras liv Bingo & Julia sänds.

I en intervju med Aftonbladet berättar Julia om vad tittarna kommer att få se i serien.

– Hittills har nog många sett oss som ett ”perfekt par” då vi inte har visat upp våra problem. Men i serien kommer det visa sig att allt inte är perfekt. Den här perfekta fasaden är inte hälsosam eller bra att visa upp, det är ju fejk, säger Julia.

Annons

Bingo Rimér om relationen med Julia bakom kulisserna

Det är inte bara Julia som berättar att det kommer visas upp en mer realistiskt bild av parets liv. I samma artikel berättar även Bingo om hans tankar inför premiären och vad som krävs för att det ska bli bra reality-tv.

– För att någon ska uppskatta det arbete vi lagt ner så måste det vara 100 procent genuint och äkta. Det betyder att det blir en ofiltrerad bild. Jag tycker att det är inspirerande att vi visar att vi är olika, men att vi ändå får ihop det och försöker hålla ihop, säger han till tidningen.

När Hänt träffar paret berättar Bingo mer vad Julia betyder för honom.

– Jag har aldrig träffat en tjej som har så mycket kläder och är så duktig på att få till det. Men det ställer ju jättehöga krav på mig. Julia har liksom tänt hoppet och skapat en glöd i denna gamla mannen. Jag hade annars legat hemma i soffan, i mjukiskläder och ätit chips, säger han.

FOTO: Jari Kantola/TT/TV4

Annons