Julia Franzéns ord om nya kärleken

Kärleksryktena kring Julia Franzén har duggat tätt sedan hennes medverkan i Robinson.
Men när Hänt pratar med henne verkar det finnas en speciell kille som fångat hennes intresse.
– Jag har träffat en kille som är ett intressant ämne för mig, säger Julia kryptiskt.
Julia Franzén blev känd för hela svenska folket då hon medverkade i årets säsong av TV4:s äventyrsprogram Robinson. Men det är inte första gången som Julia rör sig bland tv-kändisar.
I sitt yrke som modell blir hon ofta influgen till restauranger världen över.
– Om till exempel Leonardo DiCaprio ska komma till Saint-Tropez och gå på restaurang så anställer dem agenturen som skickar modeller och fyller borden. Till exempel jag och min kusin Camilla vid ett bort. Sen sitter vi bara där och äter en lyxmiddag, har Julia Franzén tidigare sagt till Hänt.

Julia Franzéns mystiska kärleksbesked

Men sedan Julia deltog i årets säsong av Robinson har det inte varit några Hollywoodstjärnor som varit föremål för hennes intresse. I stället har det gått rykten om både henne och Kristove Ruedas, 46, även han Robinson-deltagare, och Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist, 31.
– Hade vi varit på samma ställe i livet så hade jag ju inte låtit honom gå en meter. Han är ju en väldigt väldigt fin person men vi är i alldeles för olika stadier i livet. Min framtida man har att leva upp till liksom, för han ska vara som Kristove, har Julia sagt om relationen till Kristove,
Någon kärlek har det dock inte blivit mellan Julia och varken Kristove eller Jens. När Hänt pratar med henne nu verkar det dock som att det finns någon annan som fångat hennes intresse.
– Det är en kille som är ett intressant ämne för mig, säger Julia.

“Vi klickar på ett djupare plan”

Mycket mer än så får vi dock inte ut av Julia. När hon den 30 juni fyller 30 år berättar hon dock att den mystiske mannen kommer att vara närvarande.
– De har planerat ett suprise party. Jag vet att vi kommer hoppa på ett privatplan till Italien och sen en yacht som ska ta oss mellan olika städer. Men så mycket mer än så vet jag inte.
Att det är en kille som Julia har ett extra öga för är dock tydligt.
– Han är en väldigt fin kille. Jag gick till ett medium en gång som sa att min framtida man kommer att ha spelat amerikansk fotboll – och det har han gjort.
Så det är mer än vänskap?
–  Vi klickar verkligen på ett djupare plan, säger Julia Franzén.

Senaste nytt