LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Franzéns ord efter Christoffer Willéns beslut om relationen

16 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Robinson-Julia om plötsliga vändningen – efter Christoffers kärlekssvek: ”Vill inte”
Julia Franzén och Christoffer Willén fick en bra relation under årets säsong av Robinson.
För ett tag sedan skulle de återförenas över en eventuell dejt, men den blev aldrig av.
Nu berättar Julia vad det var som hände.
Annons
Julia Franzén om PMS-bråket i RobinsonBrand logo
Julia Franzén om PMS-bråket i Robinson

Reality-profilerna Julia Franzén, 29, och Christoffer Willén, 28, var några av de som klickade väldigt bra under inspelningen av äventyrsprogrammet Robinson, och fortsatte därför hålla kontakten efter deras äventyr på Fiji. Duon har träffats en gång efter programmet och hade för ett tag sedan planerat in en dejt, men den blev aldrig av. Nu berättar Julia varför träffen aldrig hände.

Planerade en dejt

Sist Hänt pratade med Julia skulle de snart återförenas igen, men om det var en dejt eller inte visste de inte riktigt.

– Christoffer är en väldigt fin person både på utsidan och insidan och vi hade blivit ett väldigt fint par. Vi ska ses i Stockholm, men jag vet inte om det är en dejt eller om han dejtar någon annan just nu, sa hon då.

När Hänt nådde Christoffer för att prata om den kommande träffen berättade han att han inte dejtade någon just då och att han alltid tyckt att Julia är en trevlig tjej, och därför var öppen för att helt enkelt se vad som händer. Det kom också fram att båda är ett fan av den kändistäta staden Los Angeles, och att de skulle vara en farlig duo om de var där tillsammans.

Annons

Varför träffen aldrig blev av

Men kärlekssagan som alla hoppades på hann knappt börja innan det avslutades. Under en frågestund på Instagram berättar Julia att den planerade återträffen aldrig blev av. Det är när hon får frågan om vilka par det finns från Robinson som hon berättar:

– Christoffer verkar ha dumpat mig, han ville inte gå på dejt med mig. Det blev inget.

När Hänt sedan pratar med Julia berättar hon att det helt enkelt berodde på att ingen tog tag i det.

“Jag hade mycket i Stockholm när jag var där så tog aldrig initiativet och han frågade aldrig heller, vi bara konstaterade att vi borde ses snart! Sen åkte jag på min resa och nu är jag i Göteborg”, skriver hon innan hon fortsätter:

“Men när jag är tillbaka i Stockholm vill jag gärna träffa honom.” 

Hon säger att det inte behöver vara en dejt, utan att det mer handlar om att de delar hela upplevelsen från Robinson tillsammans. Hon är även lite osäker angående om han dejtar någon just nu eller inte.

“Jag vet inte om han dejtar någon nu, har varit lite tyst från honom”, skriver hon följt av en skrattemojii.

Julia har med andra ord inte funnit kärleken än, men någon annan som har haft tur i den fronten är Robinson-deltagaren Raymond Ahlgren. I april blev det bekräftat att han gått och förälskat sig i Lisa Lindqvist, som tidigare varit ett par med Vito Ingrosso. 

FOTO: TV4

Annons