Julia Franzéns okända relation med Smail Alihodzic

Julia Franzén om relationen till Smail.

Julia Franzén blev känd genom sin medverkan i Robinson på TV4 – men redan för fem år sedan var hon med i dokusåpan Cirkus Magaluf.
Nu berättar Julia om relationen till Smail Alihodzic som också var med där.
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020
Slå på ljud

För några veckor sedan var det final i TV4:s långkörare Robinson. Det var en hård kamp och slutligen vann Michael Björklund, 45, förstapriset.

I programmet fick tv-tittarna möta många minnesvärda personligheter. En av dem som tv-tittarna tog till sina hjärtan är Julia Franzén, 29. Hon har nyligen flyttat till Stockholm för att tillbringa sommaren där.

När Robinson körde igång var det nog några som kände igen livscoachen och personliga tränaren. Det var nämligen inte första gången som Julia var med i en dokusåpa.

2015 var hon med i Cirkus Magaluf som 2016 sändes på Viafree. I programmet jobbade Julia Franzén och kusinen Camilla Fogestedt på nattklubben Grabbarna Grus i Magaluf.

Häromdagen dök Julia upp som gäst i  Smail Alihodzic Youtube-kanal Smail Now där de lagar mat tillsammans. I videon framgår det också att de känner varandra sedan tidigare.

Smail Alihodzic och Lisa Anckarman vid en pressträff för Paradise Hotel,

Smail Alihodzic och Lisa Anckarman inför premiären av Paradise Hotel 2020.

I Cirkus Magaluf fanns nämligen fler som sedan gick vidare till andra dokusåpor: Paradise Hotel-profilerna Adrian Montin och Smail Alihodzic. För Hänt berättar nu Julia om relationen till Smail under inspelningen av programmet.

– Där levde vi i ett Big Brother-hus nästan, fast vi fick gå ut. Men det var ju filmat 24 timmar dygnet. Vi levde ju intensivt tillsammans så vi lärde verkligen känna varandra där, säger Julia Franzén till Hänt.

Ingen chans till romans

Robinson-profilen menar att det är många som har fått fel uppfattning om Smail Alihodzic.

– Han är en vettig och bra kille. Jag tror många har en annan bild av honom med tanke på hans förflutna. Men redan då såg jag att han har ett djup. Han är en bra kille så vi kommer hänga mer här i Stockholm, säger Julia.

På grund av att tv-profilen inte har bott i Sverige under åren efter Cirkus Magaluf har hon och Smail inte kunnat umgås.

– Men han är definitivt en person som jag vill hänga med i Stockholm, säger hon.

Julia Franzén från Robinson 2020

Julia Franzén blev en tittarfavorit bland deltagaran i Robinson 2020.

Men trots att Julia Franzén för närvarande är på jakt efter en ny pojkvän ser hon inte Smail på det sättet.

– I Cirkus Magaluf dejtade han ju min kusin. Så där är det big no no. Någon som har varit med min kusin, det går inte, säger Julia Franzén och skrattar.

Julia Franzén valde efter Cirkus Magaluf att byta partylivet mot ett hälsoliv. Hon har de senaste fem åren bott i Los Angeles.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN