LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Franzéns nya besked med Christoffer – efter Robinson

06 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Julia Franzén har tidigare berättat om sina varma känslor för Robinson-vännen Christoffer Willén.
Nu berättar hon om deras dejting-planer.
Han är rolig och snäll och fin”, säger Julia till Hänt.
Annons
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020Brand logo
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020

Årets omgång av Robinson i TV4 är över. Efter många, långa och stundvis mycket prövande veckor var det slutligen Michael Björklund, 45, som stod som vinnare. 

Trots att inspelningen kantades av bråk, pakter och konflikter knöts också starka band mellan flera av deltagarna. En av dem som lämnade Robinson-ön med vänner för livet är Julia Franzén, 29.

Julia blev något av en tittarfavorit under sin medverkan i Robinson. Kanske var det hennes glada humör och humor som gjorde att hon knep tv-tittarnas hjärtan.

Julia Franzén från Robinson 2020
Julia Franzén blev en tittarfavorit bland deltagaran i Robinson 2020.

Efter att ha bott i Los Angeles i fem år har nu Julia flyttat till Stockholm. Där ska hon tillbringa sommaren och bland annat spela in ett nytt tv-projekt.

 

 

När Hänt intervjuar tv-profilen beskriver hon sig som “supersingel” – men att hon ändå letar efter någon att dejta.

Annons

– Sedan finns det ju vissa som är ganska intressanta. Potentiella pojkvänner, de finns. Nu har jag levt i karantän i Göteborg ett tag, men nu är jag ju frisläppt, säger Julia Franzén och skrattar.

Hon lägger till:

– Nu kan dejtinglivet börja. Jag är jättetaggad på det.

Dejt med Christoffer

När Julia får frågan om vad hon gillar för typ av killar funderar hon länge.

– Jag bryr mig verkligen inte om hur de ser ut, det kan bli vad som helst. Jag tror att jag kommer att träffa en ganska ful kille, av erfarenhet. Jag går väldigt mycket på om de är roliga. Det är det viktigaste för mig. Och så lite längre än mig. Rolig, lång och ful, säger hon och menar att snygga män kan vara ganska dryga.

Christoffer Willén, Clara Henry, Michael Björklund, Priya Svang och Mattias Pettersson i Robinson 2020.
Christoffer Willén, Clara Henry och Michael Björklund och Mattias Pettersson.

Men det finns ett undantag. På Robinson-ön kom Julia bra överens med Christoffer Willén, 28. De har fortsatt att hålla kontakten efter äventyret och sedan länge är en dejt inplanerad. Julia har dock tvekat om det verkligen rört sig om en dejt. Men nu har hon besked att ge.

Robinson-Christoffer, han är fin. Vi har inte hunnit träffas än för det har varit så mycket. Men vi ska träffas. Och jag tror det är en dejt, ja, det är det. Han är väldigt bra. Han vill bo i L.A, han är längre än mig och han är rolig och snäll och fin, säger Julia Franzén.

FOTO: TV4

Annons