LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Franzén och Martin Melins verkliga relation – egna orden

14 jul, 2020 
Julia Franzén och Martin Melins okända relation
Julia Franzén var en av deltagarna i årets säsong av Robinson som tog sig hela vägen till finalveckan, men någon vinst blev det inte i slutändan.
Däremot har hon funnit många nya relationer efter sin medverkan, bland annat med den tidigare Robinson-vinnaren Martin Melin.
Annons
Camilla Läckberg och Martin MelinBrand logo
Camilla Läckberg och Martin Melin

Julia Franzén var en av deltagarna i Robinson 2020 som tog sig långt i tävlingen, hela vägen till finalveckan. Men väl där blev det till slut Michael Björklund som vann hela kalaset.

Men trots att Julia Franzén inte vann Robinson så fick hon mycket annat gott ur sin medverkan. Hon skapade flera fina relationer med andra deltagare under inspelningarna, framför allt kunde tittarna se att hon och Kristove Rueda kom varandra nära.

Om det var mer än vänskap mellan dem var oklart, men relationen mellan dem var i programmet stark. Efter inspelningarna fortsatte de ha kontakt dagligen.

– Vi tycker verkligen om varandra, vi älskar varandra, vi har ju kommit varandra jättenära, sa Julia tidigare i en intervju med Hänt.

Hon förklarade även att Kristove har allt hon söker hos en partner men att deras olika stadier i livet satt käppar i hjulet för en framtid ihop.

Men relationen mellan Kristove och Julia idag har ändrats en aning. När Hänt pratade med Kristove i början av juli förklarade han att han och Julia inte hörs lika ofta.

Annons

– Vi finns ändå i varandras liv. Vi säger det att ingenting har förändrats även om vi hörs mindre. Den vänskapen tror jag inte att någonting kan ta död på, sa han då.

Julia och Martins ord om relationen

Men Julia har även skapat nya relationer med Robinson-deltagare från tidigare säsonger.

På Instagram har Julia nyligen delat en bild av sig själv och kusinen Camilla, där de matchar i glittrande klänningar och höga klackar. Någon som lite oväntat dyker upp i kommentarsfältet är den tidigare Robinson-vinnaren Martin Melin.

Här hade man fått stå på tå...”, skriver han och Julia är inte sen med att svara skämtsamt:

Äsch embrace your korthet!”.

Martin Melin och Julia Franzén har alltså båda medverkat i Robinson, och det verkar som att det är just deras gemensamma koppling till programmet som gjort att de idag har en relation till varandra.

Vi har inte träffats än men vi började snacka i våras under Robinson. Kommer ihåg att han kommenterade att jag hade ”seglat upp som favorit”. Sen har vi snackat lite Robinson eftersom vi har det gemensamt”, förklarar Julia Franzén i ett meddelande till Hänt. Hon fortsätter:

Vi skulle setts när han var ute i Göteborg men jag behövde ta det lugnt efter min födelsedagsresa”.

Julia tillägger att de säkert ses när de båda är tillbaka i Stockholm. Även Martin bekräftar deras realtion.

Vi är ”Robinson-kompisar”. Vi har aldrig träffats men det blir så när man varit med i samma program. Man har ju lite varit med om samma sak”, skriver Martin Melin i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT, Tv4

Annons