Julia Franzén avslöjar sanningen om skönhetsingreppen

Julia Franzén i Robinson

Julia Franzén har tidigare avslöjat att hon har genomgått en näsoperation.
Nu berättar Robinson-profilen vad hon mer har gjort för att förändra sitt utseende.
Slå på ljud

I Robinson 2020 fick TV4-tittarna lära känna bland andra Julia Franzén, 29. Hennes positiva attityd smittade av sig på många av de andra deltagarna och efter äventyret har Julia fortsatt umgås flitigt med flera av sina nyfunna Robinson-vänner.

En person som Julia kom bra överens med under inspelningen av programmet är Christoffer Willén, 28. Duon har bestämt att de ska gå på en dejt inom kort och ifall det går bra har de lyckligtvis liknande framtidsplaner. Både Christoffer och Julia vill nämligen lämna kylan i Sverige och bosätta sig i Los Angeles, i USA.

Julia Franzén är dock inte helt klar med tv riktigt än. För Hänt har Robinson-profilen tidigare avslöjat att hon redan nu är igång med ett annat projekt.

Julia Franzén om misslyckade ingreppet

I ett avsnitt av årets säsong av Robinson avslöjade Julia att hon har genomgått ett skönhetsingrepp som gav henne en oväntad fördel i en tävling som gick ut på att hålla andan.

– Det gick ju rätt bra för mig, jag vet inte om det är för att jag har en misslyckad näsoperation. Jag är van vid att inte kunna andas genom näsan, sa hon i en intervju med Hänt då.

I en video på sin Youtube-kanal avslöjar Julia Franzén att detta är långt ifrån den enda förändringen hon har gjort med sitt utseende de senaste åren.

Avslöjar sanningen om skönhetsingreppen

Julia inleder med att berätta att hon bland annat fixar sina ögonfransar på en salong samt regelbundet gör ansiktsbehandlingar.

– Sen gör jag tandblekning på salong, jag gör fillers i kindben, i hakan, i läpparna, under ögonen och här, säger hon och pekar på rynkorna ovanför munnen.

Hon fortsätter:

– Sen gör jag botox i pannan för att höja ögonbrynen och ta bort bekymmersrynkan och ifall det behövs gör jag även fillers i bekymmersrynkan för att jämna ut lite extra.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Utöver detta går Julia Franzén och fixar sina naglar med jämna mellanrum samt har satt in hårförlängningar. Hon har även gjort bryn- och läppigmentering.

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!