Julia Franzén avslöjar nya tv-medverkan efter Robinson

Julia Franzén

Julia Franzén har bjudit på glatt humör och god stämning under hela säsongen av Robinson 2020.
Kommer du att sakna henne i tv-rutan? Inte nödvändigtvis allt för länge för nu avslöjar Julia för Hänt att vi snart får se henne i ett annat program.

Under många veckors tid har deltagarna i Robinson 2020 förgyllt TV4-tittarnas vardags- samt söndagskvällar. I helgen var det dags för den stora finalen och efter en spännande hinderbana var det till slut Michael Björklund som kammande hem vinsten på en halv miljon kronor.

– När jag stod där precis i slutet av tävlingen och gjorde upp elden då började jag förstå att det här kommer att fungera och då började jag inse att jäklar, jag går och vinner. Det var en chock, säger han till Hänt.

Robinson 2020

Foto: TV4

Julia Franzén blev en tittarfavorit

Någon annan som har synts i tv-rutan under våren är Julia Franzén. Den 29-åringa livscoachen och personlig tränaren, som vanligtvis lever ett lyxigt liv i Los Angeles, visade upp en helt annan sida av sig själv när hon klev in i Robinson.

Julia har under säsongens gång blivit en riktig tittarfavorit och kanske beror detta på hennes fantastiska humör och positivitet som höll sig hela vägen till finalveckan då hon tvingades lämna programmet.

Detta är dock inte första gången som Julia har medverkat i ett tv-program. Hon syntes nämligen i programmet Cirkus Magaluf  som visades på Viafree 2016. Tillsammans med kusinen Camilla Fogestedt arbetade hon som värdinna på nattklubben Grabbarna Grus i Magaluf.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kryptiska beskedet om framtiden

Julia har under Robinson-säsongens gång uppdaterat sina sociala medier flitigt och även startat igång en Youtube-kanal. Men det många nu undrar, är ifall vi kommer att få se henne i tv-sammanhang igen? När Hänt når Julia avslöjar hon att det kommer att ske men än så länge är svaren kryptiska.

– Jag har redan ett nytt tv-program på gång här nu, som kommer att hända, säger Julia till Hänt.

Är det någonting du får berätta något mer om?

– Nej, det är det inte. Men ni kommer att få se mig på tv snart igen.

FOTO: TV4

Senaste nytt