Julia Bergmans nya ord om 5-årige sonen Milans ingrepp

Julia Bergman och sonen Milan

I somras berättade Julia Bergman att hennes femårige son Milan genomgått en behandling för att mjuka upp musklerna i benen.
Nu kommer Unga mammor-profilen med en uppdatering till följarna.
– Min kämpe, skriver hon på Instagram.

Det var i Unga mammor på TV3 och Viafree som tittarna för första gången fick lära känna Julia Bergman, 24, och hennes son Milan, 5. Duon blev snabbt en favorit hos tittarna och därför var det många som blev besvikna när Julia bestämde sig för att inte ställa upp i en femte säsong av programmet.

I slutet av förra året avslöjade Julia Bergman att hon och pojkvännen Dennis Everberg, 27, väntade sitt första gemensamma barn. I april berättade Julia att dottern äntligen kommit till världen.

”V Ä L K O M M E N L I L L A S Y S T E R. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden mer än: ”Now my life is sweet like cinnamon, like a f**king dream I’m living in” – Lana Del Rey”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Julia Bergman i ny realityserie på Viafree

Tidigare i november avslöjades det att familjen snart återvänder till Viafree med en uppföljning av Julia & Milan. Däremot kommer namnet att ändras med tanke på att familjen utökats.

”Ny säsong av Julia & Milan på gång! Fast nu är det såklart Julia, Milan och Zelda”, skrev Viafree på Instagram när de tillkännagav nyheten.

Nya orden om sonen Milans behandlingar

I helgen hade Julia Bergman en frågestund på sin Instagram. Under denna berättade hon bland annat att den kommande realityserien har premiär i januari på Viafree.

En annan fråga handlar om sonen Milan och hur han mår idag. Det var i somras som Julia berättade att pojken skulle få botox i benen för att mjuka upp musklerna. Efter detta behövde han bära gips i två veckor.

Nu verkar det som att Milan ska genomgå samma behandling igen, vilket Julia skriver i ett svar under frågestunden på Instagram story.

”Botox gav ett bra resultat och han är inne på sin andra behandling och ska gipsas nästa vecka. Min kämpe”, skriver Julia Bergman.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!