TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergmans nya glädjebesked får följarna att jubla

27 feb, 2020 
Julia Bergmans glädjebesked – stora ändringen för familjen
Julia Bergman med familj har letat efter det perfekta huset ett bra tag.
Nu kan den unga tvåbarnsmamman äntligen ge besked till sina följare om framtiden.
Annons
Julia Bergman om framtiden: ”Familjen ska växa mer”Brand logo
Julia Bergman om framtiden: ”Familjen ska växa mer”

Tv-profilen Julia Bergman, 24, blev känd hos tittarna efter att hon och sonen Milan deltog i programmet Unga mammor på TV3. Då de blev så pass populära hos tittarna så fick de tillslut en egen realityserie: Julia & Milan.

Eftersom att även detta tv-program gått hem hos tittarna så blev det ytterligare en säsong, men med ett ytterligare namn i titeln, nämligen Milans lillasyster Zelda som nyligen kommit till världen.

Julia Bergman med barnen Milan och Zelda
FOTO: Karin Törnblom/TT

Julia Bergmans sökandet efter perfekta huset

Julia arbetar med sociala medier och har bland annat en mycket framgångsrik Youtube-kanal. På kanalen har hon den senaste tiden berättat om sina önskemål att flytta.

Fansen har fått följa Julia och resten av familjens resa med att leta efter ett hus som passar hela familjen. Och äntligen kom glädjebeskedet!

Annons

“Hur går det med husletandet? ÄNTLIGEN ska jag berätta för er att vi har köpt ett hus från 1924 som vi får tillgång till om EN ENDA VECKA”, skriver Julia på Instagram där hon även delat en bild på henne själv och ett suddigt prospekt.

“Vi kommer dock under ca tre månaders tid att vara i full gång med renovering av vårt hus och ni kommer kunna följa hela processen på en instagram som jag ska göra (när jag kommer på ett bra namn)”, fortsätter hon.

Julia ber även efter tips från följarna om vad hennes nya Instagram-konto ska heta.

Stödet från följarna

Kommentarsfältet överväldigas av fina kommentarer och lyckönskningar från följarna som ser fram emot att få följa Julia och familjens resa.

“Gud vad kul, älskar er ni är så fantastiska. Ska bli Kul att följa ett av era nya äventyr”, skriver en i kommentarsfältet.

“Grattis ser framemot att följa renoveringen. Var ligger de? Instagramen kan kanske heta Bergman och din sambos namn?”, undrar en annan. “Grattis, vad roligt med nytt boende o att få följa med på er resa”, kommenterar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons