Julia Bergmans nya besked efter dottern Zeldas födsel

Julia Bergmans nya besked efter dottern Zeldas födsel

I premiäravsnittet av Julia, Milan och Zelda säger Julia Bergman att hon ser fram emot att familjen ska växa mer, trots att hon tidigare berättat för Hänt att det var en stor omställning för henne att bli tvåbarnsmamma.
– Jag tycker att det var en jättejobbig övergång, har Julia sagt till Hänt i en intervju.

Julia Bergman, 24, blev en tv-profil efter att hon och sonen Milan deltog i programmet Unga mammor på TV3. Men då de blev så populära hos tittarna, fick de sedan sin helt egna program, Julia & Milan. De gjorde även då succé, vilket nu lett till en uppföljning. Men i den nya säsongen som har premiär 21 januari har det tillkommit ett namn, nämligen Milans lillasyster Zelda.

“Det var en jättejobbig övergång”

I programmet kommer vi få se att livet som tvåbarnsmamma rullar på fint för Julia, trots vissa vägbulor. När Hänt träffar den nyblivna tvåbarnsmamman berättar hon att det blivit helt nya rutiner för familjen, något som ställde till det lite för Julia, som beskriver sig själv som en “rutinmänniska”.

– Jag tyckte det var konstigt. Det blev nya rutiner, och jag är en rutinmänniska, berättar Julia Bergman för Hänt i en intervju.

Men övergången från att ha ett barn, till att ha två, blev ingen rolig historia för Julia.

– Jag tycker att det var en jättejobbig övergång, att gå från ett barn till två. Det var jättesvårt, säger hon till Hänt.

Julia Bergman med sina två barn Milan och Zelda.

Julia Bergman med sina två barn Milan och Zelda. FOTO: Karin Törnblom/TT

“Vill ha fler barn”

Trots att den övergången varit jobbig, berättar Julia i säsongspremiären av Julia, Milan & Zelda att hon ser fram emot att familjen ska växa.

– Jag älskar vårt liv så som vi lever just nu. Det är full action hela tiden och jag tycker det är väldigt roligt, säger hon i första programmet och fortsätter:

– Jag ser bara fram emot att vår familj ska växa ännu mer.

Och att Julia vill ha fler barn är det inget snack om.

– Jag vet att jag absolut vill ha fler barn, avslöjar hon för Hänt. Men hur många till är fortfarande ett frågetecken.

Julia Bergman med sonen Milan.

Trots kaos hemma ser Julia fram emot en framtida växande familj. FOTO: Viafree

Julia, Milan och Zelda har premiär den 21 januari på Viafree.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viafree

Senaste nytt