Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Julia Bergmans nya barnbesked

För en månad sedan föddes Julia Bergman och Dennis Everbergs första gemensamma barn. Nu berättar Julia hur många till de planerar.
Slå på ljud

TV3-profilen Julia Bergman, 25, blev mamma för andra gången för en månad sedan. Hon har sedan tidigare sonen Milan, 5, från ett avslutat förhållande. Det senaste tillskottet i familjen, dottern Zelda, fick hon tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg, 27.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I ett inlägg på sin blogg skrev Julia Bergman tidigare i år om glädjen över att hennes första barn var just Milan då han har lärt henne att inte ta saker och ting för givet.

Tror att många föräldrar bara tar för givet att efter förlossningen ska allting bara rulla på … tester som visar “rätt” svar, mat och amning som funkar direkt, osv, osv …” skriver Julia Bergman i inlägget och fortsätter sedan:

Jag kan säga att för oss kändes det som LYX(!!!!!!) att allting rullade på och att vi kunde åka hem efter 48 timmar utan någon direkt hjälp med någonting, amning som fungerade direkt osv, LYX, SÅ LYXIGT!!!!”.

Julia Bergman och Milans nya serie på Viafree

Det var tidigare i år som Julia Bergman avslöjade att hon och sonen Milan skulle få sin alldeles egna serie på Viafree. Den lilla familjen har tidigare ställt upp i flera säsonger av Unga mammor, men syns numera alltså i Julia och Milan som sänds i fyra delar på streamingtjänsten.

Serien spelades in när Julia Bergman fortfarande var gravid med Zelda och i det senaste avsnittet berättar hon om sina framtidsplaner:

– Jag vill ju ha många barn i framtiden, jag tänker kanske fyra eller fem. Minst tre i alla fall, säger Julia Bergman och pekar på sin mage för att sedan fortsätta:

– Så den här och minst en till.

När Julia frågar Milan hur många syskon han vill ha svarar han fyra, vilket får den unga tvåbarnsmamman att jubla.

– Yeah, Dennis där hör du. Vi ska fylla hela huset.

FOTO: Viafree, Instagram

SENASTE NYTT!