Julia Bergmans fina ord om sonen Milan

Julia Bergman och sonen Milan

Julia Bergman och sonen Milan har fångat svenska folkets hjärtan med sin fina relation.
Nu delar hon med sig av den nya insikten gällande sonen.
"Hur kan man", skriver hon.

Tv-profilen Julia Bergman, 25, och sonen Milan, blev kända ansikten för allmänheten efter deras medverkan i Tv3:s populära serie Unga mammor. Men efter att ha fångat hela svenska folkets hjärtan med deras fina relationen, och Milans otroliga charm, fick de sig en egen show som hette Julia & Milan. Efter ett nytt tillskott i familjen byttes namnet senare snabbt ut mot Julia, Milan & Zelda.

Stora förändringar i livet

Julia var tidigare tillsammans med Björn Skoglund, 31, som hon fick sonen Milan med när hon bara var 18 år gammal, men under första säsongen av Unga mammor kom det fram att det unga paret hade valt att gå skilda vägar. Men som tur är tog det inte lång tid för Julia att finna kärleken igen.

Hennes nästa stora kärlek blev nämligen ingen mindre än hockeyproffset Dennis Everberg, 28. De träffades strax innan hon skulle börja spela in andra säsongen av Unga mammor och har hängt ihop sedan dess. I det första avsnittet av henne och sonens egna serie kunde man skåda en höggravid Julia, och i april förra året kom hennes och hockeyproffsets gemensamma dotter Zelda.

Allt har dock inte varit frid och fröjd för Julia. På hennes youtube-kanal har hon varit väldigt öppen med känslorna kring att inte kunna ha båda barnen på heltid.

– Det är verkligen ett väldigt speciellt liv. Sanningen är att det finns inga rätt eller fel, man får helt enkelt känna efter vad som känns bäst för sig själv men viktigast av allt och mitt största tips är att barnen går alltid först. Så är det, säger hon om varannan-vecka-livet.

Hon fortsätter.

– När båda föräldrarna gör det så blir det bra för det mesta. Man har ändå en gång skaffat barn med varandra och man vill inte att ens barn ska må dåligt. Men jag tror däremot aldrig att man vänjer sig vid det här bytet fram och tillbaka.

Trots den stora sorgen förstår hon att det inte går att ändra, då Milan såklart också måste spendera tid hos sin pappa. Istället ser hon till att njuta extra mycket den veckan Milan är hos henne.

“Hur kan man”

Under en bild på Instagram berättar hon nu om den nya insikten hon har fått angående sonen Milan. Det är när Milan och Dennis är påväg upp från stranden som hon knäpper en bild och fångar Milans otroligt sura min på bild.

“En liten tb på hur glad Milan var när vi skulle gå hem från ”plopp-kastning” (kasta sten i vatten så det låter ”plopp”). Hur kan man ens vara så söt när man är sur”, frågar hon sig.

Han verkar med andra ord vara minst sagt besviken på att de måste sluta med den roliga aktiviteten – och det är flera som förstår honom. Av Julias följare är det många som visar sin empati för Milan.

“Man vill ju inte sluta när det är som roligast”, kommentarer en förstående följare.

 

SENASTE NYTT!