TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergmans barnbesked – stoppas av pojkvännen Dennis

27 jul, 2022 
Lovisa Ström
Julia Bergman
Julia Bergman har tre barn. Nu berättar hon om sin och pojkvännen Dennis Everbergs överenskommelse angående fler barn i framtiden.
Annons
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”Brand logo
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”

Julia Bergman blev känd för svenska folket när hon medverkade i serien Unga mammor. Där kunde man följa hennes liv tillsammans med sonen Milan, som snabbt fångade svenska folkets hjärtan. Julia och Milan gjorde nämligen så stort avtryck att de fick sin egna serie Julia & Milan.

Men efter den stora tv-succén har det hänt en hel del. Julia har träffat kärleken i hockeyproffset Dennis Everberg och har också fått två barn till – döttrarna Zelda och Ilse.

Men hur tänker hon kring fler barn i framtiden? Nu berättar hon om och sin och Dennis överenskommelse.

Julia Bergman om missfallen

Julia och Dennis har i dagsläget tre barn och vill gärna ha ett till. Men vägen mot ett fjärde barn har varit allt annat än enkel.

Annons

Julia har tidigare varit öppen med att hon drabbats av missfall. På Instagram berättar hon om den tunga sorgen.

”Gravid igen… Trodde vi… Missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..”, skriver hon och berättar att det varit många vändor till gynakuten under jul och nyår.

Hon fortsätter:

”De ville kolla så att det inte var utomkvedshavandeskap. Det var det inte utan det fanns ett litet embryo där hjärtat tickade på och vi blev så glada för jag hade redan en så dålig känsla att jag blev chockad när jag såg att där var något. Men den 25:e december åkte vi in igen. Då var det ett hjärta som tickade på MEN man kunde se att blodet kom från livmodern. Graviditeten var kvar men jag såg klart och tydligt att hjärtat inte slog mer. När läkaren bekräftade det jag såg så brast det… aj mitt hjärta.”

Julia Bergmans barnbesked - stoppas av pojkvännen Dennis

På Julias sociala medier har hon en nära dialog med sina följare och häromveckan hade hon en så kallad frågestund där hon svarade på följarnas frågor.

Annons

Och det var när en följare frågade om Julia tror att man någonsin kommer att känna sig klar med barn som hon berättade om sin och Dennis överenskommelse.

”Svårt. Jag har sen jag var liten sagt att jag vill ha sju barn men Dennis vill inte mer efter fyra, så vet att när jag blir gravid så blir det sista graviditeten och det känns väldigt bra ändå. Fyra känns lagom”, svarade hon och fortsatte:

”Sen känns det roligt och lyxigt att få mysa och uppskatta kompisars barn också. Det ger mig väldigt mycket.”

fd

FOTO:

Annons