Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Bergman till sjukhus med 5-årige sonen Milan: ”Ledsen”

Julia Bergman med sonen Milan

Julia Bergman och sonen Milan besökte nyligen sjukhus, men det dröjer inte länge förrän de kommer göra det igen då Milan ska genomgå ett ingrepp som innebär att han inte kommer att kunna bada i sommar.

Julia Bergman, 24, blev en av Sveriges mest folkkära unga mammor när hon visade upp sitt liv med sonen Milan, 5, i TV3:s Unga mammor. Under fyra säsonger fick tv-tittarna följa deras vardag.

Efter sin medverkan blev de superpoppis bland tittarna och har numera en stor skara följare. Och de som blev besvikna över att inte få se Julia och Milan i den senaste säsongen av Unga mammor behövde inte hänga läpp allt för länge, för idag har de sin egna serie Julia och Milan på Viafree.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I Julia och Milan får vi inte bara följa huvudpersonerna, utan också deras vardag med Julias pojkvän som är hockeyproffset Dennis Everberg.

I november förra året kunde Julia avslöja den glada nyheter att hon och Dennis väntade sitt första gemensamma barn och i april välkomnade familjen dotter Zelda till världen. Familjen bor i ett stort fint hus i Vinslöv, vilket är en by utanför Kristianstad i Skåne och i trädgården finns en swimmingpool.

I en ny video på Youtube berättar Julia och Milan hur mycket femåringen älskar att bada.

– Igår badade du och Dennis i poolen. Ska du bada idag med? Gillar du att bada? Han var så gullig han sa bara ”jag älskar att bada”, säger Julia till kameran och Milan fyller i:

– Älskar att bada!

Julia Bergmans ord om sonens sjukhusbesök

I samma video berättar de att de besökt sjukhuset dagen innan för att träffa en läkare.

– Blev du ledsen?, frågar Julia sin son varpå han svarar ja.

– Milan sprutade in botox i sina ben igår för att det ska hjälpa honom att mjuka upp musklerna. Det är första gången som vi provar så att vi får se resultat och det innebär då att om typ tio dagar så ska ju du får gips på dina fötter så att de ska sträckas ut, förklarar Julia för tittarna.

Unga mammor-profilen berättar också att detta betyder att Milan inte kommer göra det han älskar att göra i sommar, nämligen att bada.

– Så då kommer han alltså gå med gips i två veckor och sedan kommer de gipsa om, så två veckor till. Under fyra veckor kommer han att vara gipsad i sommar och han kommer inte kunna få bada. Då får vi försöka hålla oss borta från huset så mycket som möjligt, kanske leka på lekplatser och sådant, säger Julia Bergman.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!