LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergman rörd till tårar efter händelsen med sonen Milan

14 sep, 2019 
Julia Bergman och sonen Milan
Det har varit tyst på Unga mammor-profilen Julia Bergmans blogg under sommaren.
Nu är hon tillbaka efter pausen och i ett nytt inlägg berättar hon om en händelse som nyligen inträffade med sonen Milan.
– Bara jag tänker på det nu blir jag väldigt rörd!, skriver Julia.
Annons
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artistenBrand logo
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten

Tillsammans med sonen Milan, 5, blev Julia Bergman, 24, känd för svenska folket genom sin medverkan i TV3:s realityserie Unga mammor. I fyra säsonger fick vi följa den lilla familjen som expanderade när Julia träffade kärleken i Dennis Everberg, 27.

I april föddes parets första gemensamma barn, dottern Zelda, och under sommaren har Julia Bergman haft fullt upp med att anpassa sig till livet som tvåbarnsmamma. I en video Unga mammor-profilens Youtube-konto berättade hon för ett par veckor sedan att hon nu kommer att försöka vara mer aktiv på sociala medier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har ju inte uppdaterat er på länge. Men det blir så helt enkelt när livet kommer i vägen. Men jag lovar, som så många gånger förut, att det kommer komma, sa Julia Bergman i videon.

Händelsen i lekparken med sonen Milan

Nu har Julia Bergman skrivit sitt första blogginlägg på över två månader, och i detta berättar hon om en händelse som inträffade i veckan med sonen Milan. Familjen befann sig i en lekpark och femåringen lekte affär i en koja.

Annons

”Så kom det en pojke som började klättra på taket och Milan säger “Neeeeeej, rädd för pojke” som han brukar säga till andra barn”, skriver Julia och fortsätter:

”Jag tror att han säger så för att han är rädd att det går alldeles för fort osv för hans tempo att han hamnar liksom lite utanför för att han tar längre tid på sig att utföra saker. Eller att han ska bli avvisad liksom”.

Efter ett tag närmade sig pojken Milan och Julia Bergman insåg att han var intresserad av att leka med sonen. Julia uppmanade då Milan att fråga pojken om han ville handla något från honom.

”Jag ser hur Milan tar mod till sig och säger till sist “Hej pojken, vill du handla av mig?”.

Pojken svarar ja direkt och Julia Bergman såg att hennes son lös upp som en sol.

”Med ren och skär lycka utbrister han “Mamma, han ville handla av mig!!!” Mitt hjärta blev fyllt av tacksamhet och kärlek och bara jag tänker på det nu blir jag väldigt rörd!!!”, skriver Unga mammor-profilen.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons