TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergman om familjekampen – efter dotterns födsel

20 jan, 2020 
Julia Bergman om övergången från ett barn till två: "Jobbigt"
Julia Bergman kommer återigen att synas på tv i vår, men nu heter tv-programmet Julia, Milan och Zelda, det har alltså tillkommit ett namn.
För Hänt avslöjar Julia känslorna om skillnaderna från att ha ett barn, till två.– Det var jättesvårt, säger Julia i en intervju.
Annons
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artistenBrand logo
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten

Tv-profilen Julia Bergman, 24, har synts till i flera säsonger av Unga mammor på TV3. Helt befogat så blev hon riktigt populär hos tv-tittarna, vilket ledde till att hon och sonen Milan fick ett eget program, Julia & Milan.

När det sedan stod klart att det var dags för en ytterligare säsong, visade det sig även att det tillkommit ett ytterligare namn i programmet – Zelda. Ett namn som saknas i titeln men ändå figurerar i programmet är sambon och hockeyproffset Dennis Everberg, 28.

Inför premiären Julia, Milan och Zelda är Julia spänd, framförallt på vad som komma skall, då hon själv inte riktigt har någon koll på vad som kommer att visas.

– Det ska bli väldigt spännande att se, för jag har inte sett något själv och jag föredrar att det är så. Det blir mer genuint, säger Julia till Hänt.

Julia om övergången från ett till två barn

Men nya livet med Zelda var kanske inte riktigt den dans på rosor som Julia drömt om. Övergången från ett barn till två var jobbig för Julia.

Annons

– Jag tycker att det var en jättejobbig övergång, att gå från ett barn till två. Det var jättesvårt, avslöjar Julia för Hänt och fortsätter:

– Milan var ju ändå fem år när Zelda kom, men då hade man ju bara haft honom. Han var lite äldre, kunde klara sig ganska bra själv och sen kom hon bara och plötsligt var där.

Julia Bergman med sonen Milan.
Julia Bergman med sonen Milan, innan Zelda kom till världen. FOTO: Magnus Sandberg/TT

Storebror Milan

Det blev nya rutiner för Julia och familjen, vilket ställde till det en del, då Julia är en rutinmänniska.

– Jag tyckte det var konstigt. Det blev nya rutiner, och jag är en rutinmänniska, avslutar Julia Bergman till Hänt.

Men hon berättar för Hänt att Milan tagit rollen som storebror väldigt bra, bättre än vad Julia trott. Det kan ibland vara så att han söker extra uppmärksamhet, men inte alls ofta.

Julia Bergman med barnen Milan och Zelda.
Julia Bergman med barnen Milan och Zelda. FOTO: SANDBERG MAGNUS/TT

Julia, Milan och Zelda har premiär den 21 januari på Viafree.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons