Artikeln innehåller reklamlänkar

Jotta Martidou talar ut om relationen med John Lundvik

Jotta Martidou talar ut om relationen med John Lundvik

Bakom varje framgångsrik man står en kvinna, sägs det. I John Lundviks fall är det sambon Jotta Martidou. För Hänt berättar hon hur familjelivet går ihop när man lever med en artist. ”Turnéerna är väldigt barnvänliga så det är bra”, säger hon.

Artisten John Lundvik, 36, har slagit igenom rejält under de senaste två åren. Förra året landade han på en tredje plats i Melodifestivalen med låten My turn, och i våras stod han som vinnare av hela Melodifestivalen 2019. Han slutade till sist på en femteplats när han representerade Sverige i Eurovision song contest med bidraget Too late for love.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

John Lundvik har i över åtta år varit tillsammans med sin kärlek Jotta Martidou, som man dock inte har fått se så mycket av i sociala medier och offentliga sammanhang. Tillsammans har de barnen Naomi, 4, och Michael, 2.

– Min Instagram är ju mer en artistsida där jag förmedlar vem jag är som artist, vad jag gör och de släpp jag gör. Jag tycker det är ganska skönt att separera jobb och familjeliv, har John Lundvik tidigare sagt till Hänt.

När Hänt träffar paret på premiären av Lejonkungen hyllar han sin sambo.

– Vi gör resan ihop och hon var där när det inte fanns någonting och nu finns det mycket. Det är en häftig och kul resa vi gör, säger John Lundvik.

Så får paret relationen att fungera trots hektiska schemat

Jotta Martidou berättar även sin syn på relationen med den uppbokade artisten som är iväg på Diggiloo-turné i sommar. Hon berättar att hon är oerhört glad över sambons framgångar.

– Det känns väldigt bra, jag är väldigt stolt över honom. Alla hans framgångar har han arbetat väldigt hårt för i flera år, säger hon.

Får ni någon tid tillsammans i sommar när han turnerar?

– Ja, hela familjen har varit med på Diggiloo-turnen nu i två veckor och det har funkat hur bra som helst. Nu är vi hemma några dagar innan vi åker iväg igen, säger hon.

Vad tycker barnen om att vara med under Diggiloo?

– De tycker att det är väldigt roligt, turnéerna är väldigt barnvänliga så det är bra, säger Jotta Martidou.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN