Joshua Anderssons ord om kärleken i Paradise Hotel

Årets säsong av Paradise Hotel bjuder på massvis av intriger – men även kärlek.
Nu avslöjar Joshua Andersson och Jennifer Walter att de är i ett förhållande.
– Jag fick inte känslor för henne under programmet faktiskt, säger Joshua till Hänt.
Slå på ljud

Ännu en säsong av Paradise hotel är i full gång och kärleken sprudlar inne på hotellet. Förutom vinstsumman på 500 000 kronor finns det chans att komma hem med båda nya vänner eller kärlekspartners. Några som hittade kärleken i programmet är Jeane Tabuena och David Lönnberga. I eftersnacksprogrammet Studio paradise har deltagarna tidigare förklarat att de började dejta så fort de kom hem till Sverige.

– När vi skulle resa hem från Mexiko blev hon inbokad på fel flyg. I stället för att landa i Göteborg så hamnade hon i Stockholm. Så då frågade jag om hon skulle hänga med hem till mig. Så då bodde hon hos mig en vecka och jag bara sjukanmälde mig från jobbet, har David Lönnberga tidigare berättat i programmet.
Idag är de sambos och upp över öronen förälskade i varandra. Men de är de inte själva om. Även Joshua Andersson fann kärleken inne i på hotellet.  Tidigare i Studio paradise har Joshua bekräftat att han blivit tillsammans med en deltagare, men som inte hade kommit in på hotellet än i den stunden. På grund av detta fick han inte säga hennes namn eller lägga ut någonting med flickvännen på sociala medier.
Men nu kan han glatt berätta att det är Jennifer Walter som är hans stora kärlek. Detta efter att Jennifer nyligen klev  in på hotellet i Paradise Hotel.
– Jag fick inte känslor för henne under programmet faktiskt. Vi hade dock jävligt kul där ihop och vi snackade om allt och inget. Jag insåg att mina känslor för henne var ett faktum några veckor efter när vi höll kontakten. Men det har varit mycket fram och tillbaka och till slut bestämde vi oss för att köra all in. Idag har vi det jättebra, säger han till Hänt.

Vill flytta ihop

Han berättar att de i nuläget bor i olika städer, då han bor i Helsingborg och hon i Göteborg.
– Vi är i en fas där allt är nytt fortfarande men det ser enligt mig jätteljust ut framöver med. Vi har såklart snackat om att flytta ihop men det är inget är bestämt. Man vill ju  njuta av varje sekund med varandra men vi tar det dag för dag. Men självklart kan jag tänka mig att bli Göteborgkille, säger han.
Jennifer berättar för Hänt att hon inte heller blev kär i programmet, men att hon snabbt efteråt förstod att det var hennes livskärlek.
– Det känns bra och jag är väldigt glad i honom. I programmet tog det sin tid innan vi hittade varandra faktiskt och klickade som vänner, men när vi gjorde det har det väl alltid funnits en underliggande attraktion efter. Dock är det efter programmet och under min resa efter inspelningen som jag insåg att det fanns känslor för honom och att han är han med stort H, säger hon.
FOTO: Viafree/Viaplay

SENASTE NYTT!