Josephine Qvists starka ord om nya relationen

Kärleken höll inte för Josephine Qvist och Stefan Warg.
Efter att ha försökt på nytt valde de än en gång att gå skilda vägar.
Nu berättar hon om den nya fina relationen hon funnit.
Slå på ljud

Josephine Qvist, 27, gjorde entré i tv-rutan 2015 då hon medverkade i Ex on the beach. Fem år senare var det dags igen när programmet samlade några av Sveriges hetaste realityprofiler i Celebrity ex on the beach.

Josephine, som tidigare var tillsammans med hockeyproffset Stefan Warg, 30, åkte till inspelningen som singel. Hon och Stefan blev ett par 2015 och två år senare förlovade de sig i samband med en romantisk semester på Hawaii.

Men så plötsligt kom beskedet att Josephine och Stefan brutit upp. De var länge förtegna om anledningen bakom beslutet. I en tidigare intervju med Hänt valde dock Josephine att ta bladet från munnen.

– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, sa hon.

Paret hittade dock tillbaka till varandra. När Josephine skulle flyga till USA med sin hund var hon tvingad att ta kontakt med sin expojkvän eftersom han stod som ägare för hunden. Josephine och Stefan upptäckte då att kärleken fanns kvar.

Men inte heller den här gången höll det.– Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången. sa Josephine till Hänt.plus_iconCelebrity Ex on the beach 2020: Så mycket tjänar deltagarnaLäs mer

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stefan Warg och Josephine Qvist

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Hon stöttades då av sina följare på Instagram. Däribland Ex on the beach-kollegan Elin “Woodie “Skog, 23.

“Fina älskling”, skrev Elin.

Josephine Qvists fina ord – stöttas av följarna

De två har minst sagt funnit varandra i årets säsong. Och efter inspelningen är vänskapen starkare än någon.  På sin Instagram har Josephine lagt upp en bild där hon beskriver deras relation idag:

”Vi har blivit som ett gift par”, berättar Josephine.

Nu överröses de två vännerna med kärlek från följarna.

Även Elin har hyllat sin nya vän på sin egen Instagram:

”Så glad att jag fått lära känna denna fantastiska människa”, skriver hon om Josephine.

FOTO: Instagram/TT

SENASTE NYTT!