LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Josephine Qvists ord om fästmannen Stefan Wargs otrohet

07 apr, 2020 
Josephine Qvists egna ord om fästmannen Stefan Wargs otrohet
Youtubern Josephine Qvist är aktuell i Celebrity Ex on the beach 2020.
Hon är nu förlovad med ishockeyspelaren Stefan Warg igen.
De hittade tillbaka till varandra efter att han varit otrogen.
– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, berättar Josephine för Hänt i en intervju.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

I och med sitt deltagande i Ex on the beach 2015 blev Josephine Qvist, 27, ett välkänt ansikte. Hon fick ett stort genombrott på Youtube direkt efter programmet och arbetar idag som bland annat influencer.

Josephine är nu aktuell i den nya säsongen av Ex on the beach, rättare sagt Celebrity Ex on the beach 2020.

Josephine Qvist i Celebrity Ex on the beach 2020
FOTO: D play

Återföreningen med exet Stefan Warg

Efter sin senaste medverkan i programmet träffade Josephine mannen i sitt liv – ishockeyspelaren Stefan Warg. Men för två år sedan gick influencern ut med att hon och Stefan gått skilda vägar. Något som dock inte framgick förrän långt senare var att anledningen till deras break up var otrohet.

I början av år 2020 avslöjade Josephine att hon och Stefan ses igen, och inte bara det de är förlovade!

Annons

När Hänt träffade Josephine Qvist inför premiären av Celebrity Ex on the beach var ju såklart ett av de frågetecknen som reddes ut om hon var singel när hon gick in i huset?

– Jag var singel när jag klev in i huset. 100 procent singel. Men när jag väl var där inne så insåg jag att saknade mitt ex jättemycket och att han liksom finns här fortfarande, berättar hon för Hänt i en intervju samtidigt som hon håller handen på hjärtat.

Hon fortsätter:

– Så när jag kom ut därifrån så hörde jag av mig till honom.

Josephine Qvist och Stefan Warg
FOTO: Instagram

Stefan Wargs tankar om Josephine Qvist medverkan i EOTB

Så, vad tycker egentligen fästmannen Stefan Warg om att Josephine är med i Ex on the beach igen?

– Alltså han tycker liksom att det är fine. Han har inte sagt så mycket om det. Han vet ju att jag var där, han vet vad jag har gjort där inne, vilket inte kanske inte är jättefarliga grejer, säger Josephine till Hänt och fortsätter:

Annons

– Men han vet liksom vad som har hänt och han är förberedd. Så han känner nog mest att det kanske kommer bli kul att se. Han är kanske lite nervös, så som jag är. Men jag tror att det kan bli kul!

”Alla förtjänar en andra chans”

Men vad var det egentligen som fick paret att separera från första början?

– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig. Det är väl två år sedan nu, så det var därför vi gjorde slut. Och efter det så har vi inte pratat alls, avslöjar Josephine för Hänt och fortsätter:

– Men sen så träffades vi i somras för att han skulle ge tillbaka en tavla till mig och var tvungen att skriva under några papper, lite praktiska grejer bara. Så då sågs vi, och det var väl då vi insåg att vi fortfarande kände någonting.

Efter det mötet åkte Josephine tillbaka till USA eftersom hon bodde där då, men kunde inte riktigt sluta tänka på Stefan.

– Men det var inte så att jag på något sätt fokuserade på att åka hem för hans skull i och med att han hade gjort det han gjorde, poängterar hon och avslutar med:

– Sen var jag i väg på programmet och då var det väl där jag insåg att alla gör misstag. Jag gör väl också en massa dumt skit ibland, och alla förtjänar en andra chans.

Ex on the beach har snart premiär på D play.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Dplay

Annons