Josephine Qvists nya ord om Stefan Wargs otrohet

Josephine Qvist pojkvän Stefan Warg

Josephine Qvist och hockeyhunken Stefan Wargs relation har inte alltid varit så enkel.
Nu berättar hon om tilliten till sin fästman efter hans otrohet och hur de egentligen återförenades efter det dramatiska uppbrottet.
– Jag var tvungen att höra av mig till honom för att få en underskrift, säger hon i en video på Youtube.

Josephine Qvist, 27, slog igenom när hon 2015 var med i den allra första säsongen av Ex on the beach – och nu är det dags för henne att synas i rutan igen.

Just nu är hon nämligen en av deltagarna i Celebrity Ex on the beach. Det är en specialsäsong av programmet med några av landets hetaste realitystjärnor.

Efter inspelningen till programmet blev Josephine tillsammans med sitt ex Stefan Warg igen. Det är idag förlovade och lyckliga, men relationen mellan Josephine  och Stefan Warg har dock inte alltid gått som på räls – tvärtom. Hösten 2015 gick paret för första gången ut med att de var ihop. De förlovade sig under en semester i Hawaii år 2017, men bara ett halvår senare så bröt de förlovningen och gick skilda vägar. Något som dock inte framgick förrän långt senare var att anledningen till deras break up var otrohet.

– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, berättade Josephine för Hänt i en intervju.

Josephines nya ord om relationen

Nu berättar Josephine mer om relationen till Stefan i en ny Yotuube-video. Hon har en frågestund och får bland annat frågan hur det går med tilliten, efter den kända otroheten.

– Känslorna finns kvar där. Det är inte så att man bara släpper det. Men jag vet ju vad jag vill även om han har mycket att bevisa för mig, vilket han gör. Det går lite upp och ner och de får man acceptera och ta en dag i taget, säger hon.
Hon berättar även hur det kommer sig att de tog upp kontakten igen efter all dramatik med otroheten och uppbrottet.
– Jag bodde ju i USA och sen så skulle jag hem och hälsa på min familj. När jag kom hem visade de sig att jag var tvungen att fylla på hundens sprutor så att vi kunde åka tillbaka till USA, men då stod han fortfarande på Stefan. Så då var jag tvungen att höra av mig till honom för att få en underskrift på att det nu är min hund. Vi hade inte pratat på ett år då.
Josephine och Stefan stämde då träff och hon körde nervöst för att möta honom.
– Då sa han förlåt för allt han gjort. Men jag sa varken att det var okej eller inte. Det var lite konstig stämning men han hörde av sig och vi sågs någon mer gång. Då insåg jag att jag var kär i den här killen.
Sen åkte Josephine tillbaka till USA och efter det till inspelningarna av Ex on the Beach. Men så fort hon kom hem från det var det hon och Stefan igen.
– Jag insåg då att jag vill vara med honom. Det var under Ex on the Beach som jag insåg hur mycket jag älskar och saknar honom. Sen efter programmet sågs vi igen, säger hon i videon.
FOTO: TT

Senaste nytt