Josephine Qvists nya kärleksbesked – efter uppbrottet från Stefan

Josephine Qvist

Josephine Qvist och hennes fästman Stefan Warg bröt nyligen upp återigen.
Men nu visar det sig att Josephine faktiskt har ett nytt kärleksbesked att dela med sig.
Slå på ljud

Josephine Qvist, 27, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när hon medverkade i premiärsäsongen av Ex on the Beach. Sedan dess har Josephines följare kunnat fortsätta ta del av hennes liv, genom uppdateringar på hennes sociala medier.

Det senaste året har hon bott i Los Angeles där hon studerar, men när det var dags för en Celebrity säsong av dokusåpan var det dags för Josephine att återigen kliva in i tv-rutan. Under våren har vi nu kunnat följa henne i Celebrity Ex on the Beach på Dplay.

Nya uppbrottet med Stefan: ”Går inte”

När Josephine begav sig till Brasilen för inspelningarna av programmet hade hon varit singel i några månader. Detta efter att ha brutit upp förlovningen med Stefan Warg, 30. Paret som hade varit tillsammans under en längre tid gjorde slut efter att Stefan hade varit otrogen.

Efter inspelningarna hittade dem tillbaka, men även denna gång fick kärlekshistorien ett olyckligt slut. Josephine har tidigare berättat i podcasten Sweet but Psycho som hon driver tillsammans med Elin Skog, att hon helt enkelt inte kunde komma över otroheten.

– Det går inte att vara med någon som man inte litar på, sa hon då.

Josephines plötsliga kärleksbesked

Josephine och Elin lärde känna varandra genom sin medverkan i Celebrity Ex on the Beach och har sedan dess synts umgås flitigt tillsammans. I sin gemensamma podd har de även infört en sekvens där de letar efter partners åt varandra. I en ny video på Josephines Youtube-kanal, kommer förberedelserna inför sekvensen upp på tal. När Elin nämner att hon nu måste hitta någon som Josephine kan dejta – visar det sig att Josephine redan har någon på gång.

– Jag har ju en kille i Stockholm som jag pratar lite med. Som jag berättade om, säger Josephine i videon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Det visar sig till och med vara så att Josephine och den hemliga killen har planerat att ses, bara Josephine lyckas samla tillräckligt med mod. Så om hon förblir singel eller finner sin nya kärlek, återstår nu att se.

– Han vill att jag ska komma dit och träffa honom nästa vecka men jag är så jävla feg. Jag tänker att jag kanske ska åka dit, till Stockholm alltså och sen hälsa på en kompis, vara där och sova där. Sen gå ut och träffa honom på en dejt eller någonting. Men jag är så jävla feg när det kommer till det sånt här, jag vågar ju inte.

FOTO: Instagram/Youtube

SENASTE NYTT!